Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A vasárnap ledarált otellóm...

A vasárnap ledarált otellóm tegnapra több, mint 10 százalékos térfogatnövekedése arra utal -e, hogy megindult a forrás?

Figyelt kérdés
Vagyis a mustfokolással már elkéstem - ill.azért érdekel még, mert savcsökkentőt akarok tenni bele, és az must állapotában hatékonyabban csökkenti a savat (ált. túl savas szokott lenni a borom - szerintem)
2014. okt. 31. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag már másnap beindul a forrás, de beleteheted még.
2014. okt. 31. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! én is így tapasztaltam az elmúlt években - a szomszéd meg azt mondja, hogy nem akar beindulni a mustja.
2014. okt. 31. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Az otelló direkt termő. Metilre bomlik. Vakságot és halált is okozhat! Nagyon vigyázz vele! Én nem nem innék belőle.
2014. nov. 3. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! -Biztosan nem olyan egészséges, mint a nemesebb borok, de azért fogyasztható - mértékkel. Van néhány ismerősöm, aki otellón "nőtt fel" (80 év körüliek) - de nem rosszabb a látásuk, mint más 80 -asnak. Az idén úgyis gyenge lett a termés - a tavalyinak csak a harmada, annyi talán nem árt meg - ha beosztom
2014. nov. 3. 18:47

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!