Mit csináljunk, ha nem édes a meggybor, és egyre savasodik?
Figyelt kérdés
Apukámék csináltak meggybort, és már meg volt a forrás, leszűrtük, akár többször is, és megkóstolta, de egyre savasabb, nagyon nagy az alkoholtartalma, és nem elég édes. Mi ilyenkor a teendő?2014. júl. 17. 22:10
1/2 anonim válasza:
Két dolog lehet.
Vagy ilyen az íze - akkor a cukrozás segíthet.
Vagy pedig elszúrtátok az alkoholfőzést, és alkohol helyett ecetet sikerült csinálni. Ha ez utóbbi,akkor ki kell önteni.
2/2 Enting válasza:
Savas vagy ecetes?
Az első esetben csak savanyú, de jó ízű. Lehet cukrozni, hígítani.
A második esetben ecetszagú- és ízű, nincs mit tenni, legföljebb a salátára öntve kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!