Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit csináljunk, ha nem édes a...

Mit csináljunk, ha nem édes a meggybor, és egyre savasodik?

Figyelt kérdés
Apukámék csináltak meggybort, és már meg volt a forrás, leszűrtük, akár többször is, és megkóstolta, de egyre savasabb, nagyon nagy az alkoholtartalma, és nem elég édes. Mi ilyenkor a teendő?

2014. júl. 17. 22:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Két dolog lehet.


Vagy ilyen az íze - akkor a cukrozás segíthet.


Vagy pedig elszúrtátok az alkoholfőzést, és alkohol helyett ecetet sikerült csinálni. Ha ez utóbbi,akkor ki kell önteni.

2014. júl. 18. 01:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Enting ***** válasza:

Savas vagy ecetes?

Az első esetben csak savanyú, de jó ízű. Lehet cukrozni, hígítani.

A második esetben ecetszagú- és ízű, nincs mit tenni, legföljebb a salátára öntve kellemes.

2014. júl. 24. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!