Kakas pörkölt mellé milyen bor illik? (száraz, édes, fehér, vörös. )
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 19:53
1/2 anonim válasza:
Szerintem vörös és talán száraz vagy félszáraz.:)
2/2 anonim válasza:
A pörikhez többnyire vörös, de lehet shiller, vagy rozé is. Ha nagyon fehér borozni akartok akkor Somlói Furmint elég erős a fűszeres ízekhez.
Erősebbtől a lágyabb felé: egy gyümölcsös Ruby Cabernet (lidliből), vagy egy magyar Merlot-Cabernet Sauvignon házasítást, egy lágyabb magyar kedvenc a Kadarka, de még lágyabb kategóriában egy villányi Portugieser is kihozza a finom paprikás ízeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!