Pénteken nagyon berúgtam. Ma vasárnap van, de még mindig megy a hasam. Ez normális?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 11:33
1/9 Shai-Hulud válasza:
Hát ha NAGYON berúgtál, akkor normális. Rosszabb esetben 2-3 nap is lehet, mire megint normálisan működnek a beleid. Addig enyhe émelygés, erős étvágytalanság is előfordulhat.
Látod, látod, soha ne igyál többet a keletinél. (Menj a nyugatihoz.) :D
2/9 A kérdező kommentje:
hát soha többé nem iszok..
2014. márc. 2. 11:55
3/9 Shai-Hulud válasza:
Dehogynem.... :DDD Nyugi, ezt az érzést hősiesen le lehet küzdeni!
4/9 anonim válasza:
Szerintem se igyál soha többet!
De kevesebbet se! :)
5/9 anonim válasza:
``Soha többé nem iszok``
Ha kapnék 1000 forintért minden alkalomért, ahányszor ezt szentül megfogadtam, körülutaznám Európát:)
Nyugi, nekem is mindig megy a hasam, főleg ha bortól rugok be. Nekem az segit, hogy egy napig csak kamillateát fogyasztok 1-1 szelet száraz, vajazatlan piritóssal.
6/9 NSBandita válasza:
Szellemi fogyatékos dolog ilyet kérdezni.Az ivás sem normális.Találhatnál valami értelmesebb elfoglaltságot pl:tanulj vagy edz.És ne védekezzen senki azzal hogy ez kikapcsolódás mert soha nem hallottam hogy valaki berúgott és hű de jól érezte magát utána meg hű de kipihent...
7/9 A kérdező kommentje:
Nem a véleményedet kérdeztem. Ha nem tudsz normális választ adni, akkor minek írsz? te is találhatnál jobb elfoglaltságot, mint ismeretlenekkel kötekedni.
2014. márc. 3. 16:20
8/9 anonim válasza:
5/7 ! - Akkor az a bor soha nem látott szőlőtőkét!
9/9 anonim válasza:
5/8
az mennyivel értelmesebb, hogy fäszságokat irkálsz a gyakorin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!