Mi a kulonbseg a torkolypalinka es a szolopalinka kozott? (mar ha van. )
Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 00:13
1/2 anonim válasza:
A bor kipréselése után kiüritik a prést és erre a pogácsára öntenek vizet, hogy még a benne maradt cukor kiázzon és felforrjon. Amikor ezt kifözik, kapnak törkölyt.
Ha pedig, a szõlõt lebogyózzák és megdarálják majd hagyák ezt felforrni, párlás után szõlõpálinka lessz.
Hogy megállitsam a fantáziádat, nem modhatod az utóbbit borpárlatnak. A Cognac, a Brandy stb, az a már kiépült/megért borbol párolják.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, most már világos!!! :)
2014. okt. 1. 09:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!