Házi pálinka elraktározása?
Figyelt kérdés
Tele ontottem egy 5 literes uveg uveget (nem muanyag) palinkaval, hogy elteszem nehezebb idokre. Hogytam egy jo 2 centit az a kupak alatt (nem dugos az uveg), hogy ne legyen szinultig. Masnap nezem es mar majdnem a kupakig ert a palesz. Olyat mar hallottam, hogy parolog a palinka na de ilyet meg nem. Valami magyarazat?2014. márc. 10. 22:53
1/13 anonim válasza:
Sok volt első nap a pálinka amit megittál, nem emlékszel pontosan mit csináltál.
2/13 anonim válasza:
Ha hidegebb helyrol tetted melegebbe akkor az alkoholnak (de mindennek) no a terfogata. Ez okozhatta a dolgot.
3/13 anonim válasza:
Szerintem az első válaszoló ivott túl sok pálinkát:)
4/13 A kérdező kommentje:
Digo valoszinuleg ez lehetett az ok. koszi.
2014. márc. 11. 00:52
5/13 A kérdező kommentje:
Inni csak azutan kezdtem mikor mar elraktam az italt. Elso a munka. Szoval az elso kommentelo valasza nem lehet a helyes megfejtes.
2014. márc. 11. 00:55
6/13 anonim válasza:
Celofánt én tennék pár rétegben a kupak alá ha hosszabb időkre akarod elraktározni, a hagyományos fém kupakokban jó ideje nem bízok, nem mindig zárnak tökéletesen.
8/13 anonim válasza:
Mi a véleménye erről a NAV-nak?
9/13 anonim válasza:
1. Bőven a tartható mennyiség alatt van.
2. Mindenki foglalkozzon a saját portájával.
10/13 anonim válasza:
"tartható mennyiség"????
Tartható mennyiség van szabályozva?
Nem véletlenül az 1 évben 1 fő által főzhető/ vagy bérfőztethető???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!