Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Odaégetett pálinka szenezés...

Odaégetett pálinka szenezés után teljesen semleges?

Figyelt kérdés

Mármint semennyire sem lehet érezni az ízén?

Az az igazság hogy első odaégetett alszeszemet felszeretném használni úgy hogy leszűrném és akkor másik jó alszeszhez önteném hogy több alkoholt tudjak kifőzni egyszerre.



2014. márc. 10. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha odaégetted, azon már csak az aktív szén segíthet, az minden ízét elviszi. Literenként tegyél bele 5 grammot és legalább fél napig hagyd benne szűrés előtt.


Jó cefréből készült alszeszhez nem önteném hozzá (ha íztelen alkoholt öntesz ízeshez, akkor higítja az ízét - mint amikor egy gyümölcsléhez vizet öntesz, ugyan több lesz, de kevésbé finom), inkább cukorcefre alszeszbe tenném bele, annak mindegy, amúgy is íztelen és kell valamit kezdeni vele (ágyazás, likőr készítés, stb.).

2014. márc. 10. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tagadom amolyan vegyesbe önteném,amit csinálok,ágyasnak megteszi :) Vagy esetleg gondolkodtam még azon is hogy absintot főzni belőle....
2014. márc. 10. 19:19

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!