Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fiatalok! Miért nem isztok,...

Fiatalok! Miért nem isztok, buliztok?

Figyelt kérdés

most jönnek az erkölcs császárok...:D

ahol én régen laktam, mindenki a baráti körömben piált, cigizett, bulizott. nekem ez volt a megszokott. sokan túlzásba vitték, ez már zavart, de számomra a legjobb kikapcsolódás a bulizás. szórakozóhely, kocsma, házibuli, bármi jöhet! :) ehhez sokszor társult régen alkohol és cigi is.

aztán elköltöztem. az új baráti körömben a buli max egy párfős házibuli lehet, vagy (3 barátommal tudom csak ezt megcsinálni) elmenni szórakozóhelyre. csak nekem szokott eszembe jutni, hogy igyunk valamit, mert szeretem a hatását. cigizni csak én cigizek (csak bulikban szoktam) és emiatt leszólnak. amikor alkoholt iszunk, ők max valami koktélt, még a fiúk is. én töményet. ilyenkor jön az, hogy nem a részegség teszi a bulit. ebben egyetértek: csak akkor hat jól a pia, ha jó a társaság is. viszont ez számomra felturbózza a bulit :) anélkül is jó, csak szokatlan.

ti erről mit gondoltok?

majd kinövök ebből, persze, de ez még nem most lesz! :)

18/L

2013. nov. 14. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha belegondoltok már elég nehéz jó bulit találni,főleg vidéken :) Pesten is keresgélni hogy egy jó kis buliba toppanjon az ember,de legalább van választék bőven.

Én a stadionos technobulikat szeretem,ott inkább csak vizet isznak az emberek ,és mindenki szeret mindenkit :)

2013. nov. 18. 13:56
 12/15 anonim válasza:

őszintén megmondva én sose voltam az a piálós fajta, életembe kétszer rúgtam be,és mindkettőre szintisztán emlékszem, pedig aztán elég sokat ittunk,és próbáltam úgy csinálni,hogy ne emlékezzek rá másnap,mégis minden az elsőtől az utolsó percig a fejemben maradt.

Sokan nem szeretik az alkoholt,köztük énsem,néha( kb hetente,kéthetente) egyszer jól esik 1-2 üveg sör biliárdozás közbe,de simán meg tudom állni,hogy ne igyak mert nem szeretem. Mivel zárkózottab vagyok emiatt nem is járok discokba,meg nekem elvenné az a sok degenerált a bulizástól a kedvemet,akik csak verekedni járnak oda, meg alapból ezt a mosógépzenét ami a discokba megy nem szeretem

20/F

2013. nov. 18. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:
# 12/12 Igen a vidéki diszkókkal ez a baj,hogy sokan csak inni mennek és balhézni.Én ajánlom neked ha van egy zenei stílus amihez nagyon közel állsz akkor ott kéne bulikat keresned,pl ha szereted a hardcore gabber zenét akkor szoktak csinálni bulikat csak jól utána kell keresni,szóval érdemesebb jobban körbenézned hogy milyen bulikba mennél,egy jó buliért érdemes felmenni pestre is vagy akár a balcsira is ha épp ott tartják!
2013. nov. 18. 20:38
 14/15 anonim válasza:
köszönöm a tanácsot! :)
2013. nov. 18. 21:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs mit,és még annyit hozzátennék hogy jó bulikba bulizni járnak az emberek! :)
2013. nov. 18. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!