Mely szeszesitalok a legelterjettebbek/legmenőbbek a fiatalok körében?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 13:14
1/21 anonim válasza:
Az én barátikörömben a whisky-kóla és a sör a legnépszerűbb. Rövidek közül, Berentzen, Jäger.
Én nem szeretem az alkoholt, ha mégis iszok mojitot szoktam, vagy vodka-sprite-ot kevés vodkával :)
27/N
2/21 anonim válasza:
Vodkanarancs, meg jäger itt is
meg én martini mániás vagyok :P
3/21 anonim válasza:
aki meg szegény, vagy főiskolás, egyetemista az meg a tablettás bor híve!
4/21 anonim válasza:
Lányok inkább martini, pezsgő, esetleg bor, pasiknál jéger, sör etc...
5/21 anonim válasza:
Nálunk a sör amit szinte mindig iszunk. De rövidben a pálinka a nyerő, az mindig elfogy, főleg a mézesek.
6/21 anonim válasza:
fütyülős mézes pálinka, bacardi, mondjuk kólával, vodka, sör, tequila, jager...
7/21 anonim válasza:
Nálunk a vodka+narancs, fütyülős mézes pálinka, bor+kóla, néha sör.
9/21 anonim válasza:
rövidek közül a fütyülős mézes meggy a favorit most, de szeretem a jägert és a becherovkát
amugy meg a boroskólát
10/21 anonim válasza:
Pasi vagyok, de én én inkább az édeseket szertem. : martini, bianco, aztán johet a jéger bacardi, HP=Házi Pálinka, Becherovka, Fernet, borok, teqiula, vadász, néha vodka, korte, barack, szilva nem nagyon, különféle koktélok,Whiski, ... és még minden jó :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!