Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mai fiatalok járnak piacra?...

Mai fiatalok járnak piacra? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 11:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. 21 éves vagyok, a párommal élünk albérletben. A piac sokszor olcsóbb, és mi elsősorban a kistermelők saját áruját szoktuk keresni, a "hazait", mivel mindketten vidékről származunk. És hát a piac hangulatát is nagyon szeretem. :)
2012. szept. 6. 11:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagyok és járok piacra mert ott olcsóbban be tudok szerezni dolgokat.
2012. szept. 6. 11:15
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Én nem járok, mert utálom az ottani nyüzsgést, meg nálunk sokszor ki sincs írva hogy mi micsoda, magamtól meg nem ismerem meg mondjuk a zöldségeket...
2012. szept. 6. 11:22
 4/13 Antimod ***** válasza:
73%
Mi is kimegyünk néha, mondjuk személy szerint nem szeretem, de tény, hogy több az áru, nagyobb az árverseny, és jobb esetben háztájit vehetsz, nem felpuffasztott importterméket Dél-Amerikából.
2012. szept. 6. 11:25
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

Én is járok piacra, mert szeretem. Jók az illatok, barátságosak az árusok, és a minőség nagyon nem ugyanaz, mint a hipermarketekben. (A piacon sokkal jobb!)

Nincs légkondi, amiben mindig megfázom.

Nagyobba választék. Ha az egyik árusnál épp nincs friss alma, majd lesz a következőnél vagy a harmadiknál. Ha amott a hagyma nem az igazi, azt emitt keresem. Szóval élvezem, na.

2012. szept. 6. 11:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon ritkán.

Több oka is van:

Zsúfolt

Sokszor nincs kiirva mi mennyibe kerül

Nem látom a mérleget amin mérik hogy mennyi is

"Zaklatnak" az eladók,hogy de nézzem meg,vegyek már,stb

Nincs légkondi

Nincs bekamerázva,könnyebben lopnak meg

Nagyritkán ha megyek,akkor az csak a szép eperért van vagy dinnyéért

2012. szept. 6. 11:45
 7/13 anonim ***** válasza:

Szeretek piacra járni. Én egy fiatal anyuka vagyok, aki szereti a babáját a hazaival etetni, és nem az agyon érlelt, agyon vegyszerezett importtal.

Persze oda kell figyelni, mert könnyen lopnak és könnyen átvernek. De nekünk van ismerős, tőle vásárolunk.

2012. szept. 6. 11:49
 8/13 doboszoli ***** válasza:

Rendszeresen járok piacra, igaz, inkább eladóként.

Van egy varázsa. Kialakul egy kapcsolat a vevő, és az eladó között, ami szerencsés esetben jó.

Megbíznak benned a vevők, ajánlanak egymásnak.

Van egy nénikém, aki minden héten visz 15 deka tepertőt, meg havonta egy kiló zsírt. "Aranyoskám, de jó, hogy maga van nekünk!" Nem ezért, de ő a kedvencem.

2012. szept. 6. 13:45
 9/13 Penszy ***** válasza:
Én járok piacra rendszeresen 22/ L.A bőséges kínálat miatt,és jobban szeretem ezeket az árukat,mint ami a hipermarketekben van.Zöldséget,gyümölcsöt,húst ,tojást vásárolok ott.
2012. szept. 6. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok egyetemista és albérletben lakom. A piacon sokkal olcsóbban megkapom a dolgokat, és látványosabb is mint egy hipermarket ahol hűtve tartják a termékeket. A piac hangulatosabb is
2012. szept. 6. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!