Akik járnak piacra: ti vennétek ott házi sütit?
piacon belédköthetnek simán a hatóságok, ahhoz, hogy ott élelmiszert árulj, megfelelő (főként élelmiszer/egészségügyi) engedélyek kellenek
persze otthon is utolérhet a "törvény" - ha valaki feljelent
ezért érdemesebb volna a "reklámozást" rokoni meg baráti körben kezdeni
Gondolom ehhez engedély kell, hiszen élelmiszert készíteni csak szigorú szabályok között lehet.
Nem tudom ez a törvény él-e, vagy van már újabb, de érdemes beleolvasni:
Zugcukrászat... háááát?! ÁNTSZ, meg egyebek...? Nuku szakértelem? (Mégha finom is...)
A kérdésedre válaszolva: Nem. Nem vennék kétes eredetű sütiket. Ha legalább számlát adsz hozzá, az már jó.
Ilyen sütiket csak ingyen és ismerőstől fogadnék el.
Egyébként pedig cukrászdába is ritkán járok, csak ha messze vagyok és nagyon éhes, vagy esetleg jófajta fagyiért.
Én magam jobbakat sütök a bolti dolgoknál, és tudom mi van benne, már csak ezért sem.
Köszönöm a véleményeket és a segítséget!
Utolsó válaszoló, nyilván nem olyanra vagyok kíváncsi, aki naponta meg tudja magának is sütni a sütit és "hozzáértő", de sokan vannak úgy, hogy dolgoznak nem érnek rá és mégis ennének jó házi sütit. Amúgy meg, aki lángost vesz, honnan tudja, hogy tiszta, egészséges anyagból van és az olaj, amiben sütötték nem égett már agyonra? Mégis kilométeres sorok állnak nála és számlát még soha nem kaptam, pedig évek óta vásárolok nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!