Fiatalok! Miért nem isztok, buliztok?
most jönnek az erkölcs császárok...:D
ahol én régen laktam, mindenki a baráti körömben piált, cigizett, bulizott. nekem ez volt a megszokott. sokan túlzásba vitték, ez már zavart, de számomra a legjobb kikapcsolódás a bulizás. szórakozóhely, kocsma, házibuli, bármi jöhet! :) ehhez sokszor társult régen alkohol és cigi is.
aztán elköltöztem. az új baráti körömben a buli max egy párfős házibuli lehet, vagy (3 barátommal tudom csak ezt megcsinálni) elmenni szórakozóhelyre. csak nekem szokott eszembe jutni, hogy igyunk valamit, mert szeretem a hatását. cigizni csak én cigizek (csak bulikban szoktam) és emiatt leszólnak. amikor alkoholt iszunk, ők max valami koktélt, még a fiúk is. én töményet. ilyenkor jön az, hogy nem a részegség teszi a bulit. ebben egyetértek: csak akkor hat jól a pia, ha jó a társaság is. viszont ez számomra felturbózza a bulit :) anélkül is jó, csak szokatlan.
ti erről mit gondoltok?
majd kinövök ebből, persze, de ez még nem most lesz! :)
18/L
Megírom neked őszintén, hogy mit gondolok.
A nyáron először (és másodszor :D ) rúgtam be, az elsőre még valamennyire emlékszem, de a második teljesen kiesett. Fesztiváloztunk (a családdal), ez az utóbbi eset ott történt. Nem mertem másnap megkérdezni, hogy mit csináltam, szerintem jobb ha nem tudok róla. :D A másik dolog, ami miatt nem iszok, az meg a másnaposság.
A cigiről annyit, hogy amikor 13 éves voltam, akkor szokott rá rengeteg osztálytársam, egyszer meg is kínáltak, hát mondom kipróbálom, csak kíváncsi voltam a hatására. Először nem tudtam, hogy kell letüdőzni, arra megtanítottak, és amikor már ment, azt onnan tudták, hogy tüdőből köhögök :D
Eléggé megszédültem az első teljes száltól, amit gyorsan elszívtam, de egész kellemes volt :) Párszor még "kipróbáltam", de aztán azt mondtam legközelebb a többieknek, hogy "elég, többet nem szívok, most már elégszer kipróbáltam". Tudomásul vették, és leálltak.
Drága, egészségtelen, tüdőrákot okoz (nem akarok úgy meghalni, mint a nagyapám). Nagyjából ezért nem szoktam rá.
köszi a választ, ment a zöld! :)
én megértelek teljesen, ilyen normális válaszokat várok! :)
nekem sosem esett ki egy éjszaka sem (pár percek maximum) és a másnaposságom is tűrhető. :)
én nem szédülök a cigitől, és csak kb 3 fajtát szeretek, és csak bulikban szívok. :)
Nem baj, ha valaki szeret inni, valaki meg nem.
De attól hányingerem van, ha rá akarod beszélni a másikat, hogy igyál már.
Majd ha megdolgozol egy szombat esti buli áráért ,akkor lehet hogy rájössz egykét dologra.
Minek cigizel alkalmanként?Ha nem dohányzol akkor ez csak felesleges pazarlás,mellesleg azokat is gondolom magaddal rángatod mert rá akarsz gyújtani akik nem cigiznek.Nem csoda hogy leszólnak!
És mi van akkor ha a többiek nem szeretnek inni?Ohh te szegény egyedül kell innod,majd meg sajnállak ha lesz rá időm!
A lényeg:Másokra ne erőltesd a saját hülyeségeid.
ha inni akarsz akkor igyál,de ne erőltesd a többieket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!