Mikor vagy mitől ecetesedik meg a bor?
Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 15:45
1/1 Phoney válasza:
Ha az ecetbaktériumoknak van lehetősége elszaporodni benne. Ehhez elsősorban szabad levegőnek kell érnie (pl. felbontott palack, kiszáradt dugó, vagy hibás házi palackozás, tárolás). Az alkoholt viszont nem bírják túl jól, úgyhogy az erősebb bor nehezebben ecetesedik. (15% alkohol pl. már teljesen megvédi tőle.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!