Most akkor én bírom a piát vagy ez mit jelent?
Nos,tegnap délután/koraeste ettem itthon 1tál kaját,utána bementünk pár haverral a városba egy pub-ba,és 1-1,5óra alatt megittunk 2korsó sört..(1liter).Utána már furcsán jártam egy kicsit..
Utána elmentünk egy szórakozóhelyre,és útközben kb megittam 1-2 dl bort..
Utána már csak fél sört ittam meg.
1órakor hazaértem,és lefeküdtem aludni,pár óra múlva rosszul éreztem magam,elmentem wc-re pottyantottam egyet,visszafeküdtem az ágyamba,és jobban voltam..
Másnaposság jeleit nemérzem..nemfáj a fejem meg semmi..
Most ittam másodszor hogy berúgtam,de tudtam magamról meg minden,szóval inkább spicces voltam.
De múlthéten 3-4pohár kisfröccs után már hányingerem volt,és nem is ittam többet..Ja,és azt nem is éreztem annyira mint most a sör hatását..
Szóval:1.: lehet hogy belőlem pottyantással ürül ki a pia?(hallott már vki ilyesmiről vagy ez hülyeség)
Légyszi ne hurrogjatok le,16éves fiú vagyok,50kg..szerintem nem volt olyan hatalmas bűn ez a kis ivászat.
Pottyantás gecc beszarok (bepottyantok) XDDDDDDDDD
Amúgy a vese üríti ki, ennyit amennyit megittál simán pár óra alatt elintéz. 3-4 deci vodka után, 4-5 órával már jól vagyok pedig én is 50 kiló körül vagyok és a legtöbb fiatal nem lesz másnapos.
Oh,értem azthittem hogy valami kivételes szervezetű vagyok.xD
Köszi a választ.:D am nem akartam írni hogy sz*rni mentem a wc-re..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!