Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Most akkor én bírom a piát...

Most akkor én bírom a piát vagy ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Nos,tegnap délután/koraeste ettem itthon 1tál kaját,utána bementünk pár haverral a városba egy pub-ba,és 1-1,5óra alatt megittunk 2korsó sört..(1liter).Utána már furcsán jártam egy kicsit..

Utána elmentünk egy szórakozóhelyre,és útközben kb megittam 1-2 dl bort..

Utána már csak fél sört ittam meg.

1órakor hazaértem,és lefeküdtem aludni,pár óra múlva rosszul éreztem magam,elmentem wc-re pottyantottam egyet,visszafeküdtem az ágyamba,és jobban voltam..

Másnaposság jeleit nemérzem..nemfáj a fejem meg semmi..

Most ittam másodszor hogy berúgtam,de tudtam magamról meg minden,szóval inkább spicces voltam.

De múlthéten 3-4pohár kisfröccs után már hányingerem volt,és nem is ittam többet..Ja,és azt nem is éreztem annyira mint most a sör hatását..

Szóval:1.: lehet hogy belőlem pottyantással ürül ki a pia?(hallott már vki ilyesmiről vagy ez hülyeség)

Légyszi ne hurrogjatok le,16éves fiú vagyok,50kg..szerintem nem volt olyan hatalmas bűn ez a kis ivászat.

2013. febr. 10. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Pottyantás gecc beszarok (bepottyantok) XDDDDDDDDD

Amúgy a vese üríti ki, ennyit amennyit megittál simán pár óra alatt elintéz. 3-4 deci vodka után, 4-5 órával már jól vagyok pedig én is 50 kiló körül vagyok és a legtöbb fiatal nem lesz másnapos.

2013. febr. 10. 10:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Oh,értem azthittem hogy valami kivételes szervezetű vagyok.xD

Köszi a választ.:D am nem akartam írni hogy sz*rni mentem a wc-re..:D

2013. febr. 10. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy "kezdő" alkoholbírásának felel meg. Nem extrém gyenge, de azért nem olyan nagy húde húde :)
2013. febr. 10. 11:16
 4/5 Joshy Ca$h ***** válasza:
Szerintem a bor pancsolt volt amit ittál, azért voltál tőle rosszul. Amúgy nem sokat ittál ennyitől nem is leszel másnapos:)
2013. febr. 10. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mikor kezdtem inni, simán lement 6 feles, meg 2 sör 3-4 óra alatt komolyabb gond nélkül, aztán egyre jobban bírtam, mostanában elszoktam tőle, most már nem bírom annyira se mint az elején. Ha még párszor iszol jobban fogod bírni, csak aztán ha egyszer abbahagyod és később újra nekifogsz, akkor lesz nagyon szar.
2013. febr. 11. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!