Ezek szerint mennyire birom a piát?
Figyelt kérdés
1 liter bortól már a földön voltam, ezekszerint birom? vagy ez átlagos?:D
14/f
2012. dec. 29. 02:17
1/8 Argloss válasza:
Ezek szerint nem bírod. Mások 1 liter pálinka mellé isznak ennyi bort kísérőnek, hogy legyen valami üzemanyag a kocsmáig... De nem biztos, hogy ez egy jó célkitűzés, mert az alsóbb régiókban problémát okozhat a dolog. Ennyi idősen meg még sok minden van hátra amit érdemes lenne kipróbálni. Csak mértékkel, pajti. :)
2/8 anonim válasza:
Nem bírod. Bár ez attól is függ hogy milyen bor, hány puttonyos, stb.
3/8 anonim válasza:
Nem bírod, de a 14 évesek ritkán szokták bírni szóval semmi gond.
5/8 anonim válasza:
"Nem bírod. Bár ez attól is függ hogy milyen bor, hány puttonyos, stb."
Ne mondj neki ilyeneket, ezek csak a kannást ismerik!
Kérdező:
mi az a a Gönci hordó?
6/8 anonim válasza:
Én sem!bízom a piát én a coca colát bírom
7/8 anonim válasza:
Akarom mondani bírom én! három üveg!sör után hányok szédülök és a legrosszabb az hogy!egész nap nótázzok szóval kérdező nem!jó alkesznek lenni
8/8 bumbi02 válasza:
Eszerint nem bírod, bár ha az első ivásod volt,akkor talán még mondhatni belefér. Én egy üveg whiskytől nem produkálok ilyet. De inni az alkoholos italokat is az ízükért kell, nem pedig azért, hogy elmondhasd,megittam ennyit. Gondolom nem egy Bock - Cabernet Sauvignon-t ittál, hanem valami 400 forintos lötykölőset....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!