Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerinted mennyire bírom a piát?

Szerinted mennyire bírom a piát?

Figyelt kérdés

Viszonylag hamar szoktam hányni, de ez nem azt jelenti, hogy seggrészeg vagyok. Van egy csomó haverom aki sokkal jobban odavan, kísérgetik, nekem meg csak marha jó kedvem van, hülyéskedek, stb. Ami nagyon taccsra tett:

1 fél üveg fütyi burnnel keverve + 3 - 4 deci bor

2 5 fütyi 4 sör 7 tekila

Amit csak megérzek:

2 sör 2 jéger

Amitől berúgtam de nem volt vészes

1 8 sör

2 1 sör 1l fröccs 2 feles

3 1,2l viszkikióla

Többnyire azt tapasztalom vannak akik sokkal szarabbul bírják, de mindenki azt mondja h nem bírom

2012. máj. 10. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Attol fugg hol mikor?

En egy diszkos hajnalig tarto buliban siman leverek egy fel liter vodkat meg vagy 8 sort.

Nekem a max az 14 fel hazipalinka, ket sor meg fel liter bor, de akkor mar offon voltam.

2012. máj. 10. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Majd kinövitek a versenyzést... Nem az a lényeg hogy mennyit tudsz meginni, hanem hogy jól érezd magadat.

Nekem is voltak olyan időszakaim amikor kezdésnek letoltam az üveg (0,5-ös vagy 0,7-es) Unikumot kezdésnek és akkor indult a buli. De az nem jó, ráadásul tizenévesen nem is jó, na nem mintha később egészséges lenne, de tizenévesen főleg nem az.

2012. máj. 10. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem kell keverni és nem lesz semmi gond...
 4/10 anonim ***** válasza:
*tizenévesen főleg nem jó
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

jesszusom mennyire gáz vagy:D már ez a mondat: viszonylag hamar szoktam hányni...

tényleg az a divat hogy b*sszunk be annyira hogy hányás legyen a vége???? jézus...

hány éves vagy 13? és legalább lány...?

2012. máj. 10. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerinted mennyire bírom a piát?

-igen bírod, ez lehet, hogy a baráti körödben menő, de szerintem vér-ciki ilyennel foglalkozni

2012. máj. 10. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Jaja, ez a divat.

Egyébként valóban nem nagyon bírod, de nem is veszélyes, kb pont átlagos. Bár azt nem értem sörtől hogy lehet berúgni,23év alatt nem sikerült de ha te mondod elhiszem. :D

2012. máj. 10. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Az első nagyon berúgtam alapján szarul bírod, de a második alapján meg k*rva jól mert a 12 fele+4 sör az sokkal több mint 5 feles 3-4 dl bor, meg burn.
2012. máj. 11. 14:51
 9/10 A kérdező kommentje:
akkor még ennyire se voltam edzett. :D
2012. máj. 11. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:

LEgalább ne kevernéd. k*rvára nem menő beb*szva rohangálni a városba.

annyira nem bírom, amikor ezt csináljátok.

PEdig én is épp csak kinőttem a kamaszkorból. Hogy vagytok képesek bortól berúgni? Nagyszüleim borászok, tudod mennyi munka van abban, hogy egy pohár bort meg tudj inni? Ez egyszerűen a bor megbecstelenítése. Nem szabad!

2012. máj. 13. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!