Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Nem szoktam alkoholt fogyaszta...

Nem szoktam alkoholt fogyasztani, kifejezetten nem bírom a piát. Szilveszterkor szeretnék valamit inni, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Ami kizárva:

- pálinka (hányok még a szagától is)

- bor (allergiás vagyok rá, kiütéseim lesznek tőle)

- vodka (nem szeretem)

- pezsgő

- sör

- whisky

Egyszerűen minden alkoholtól nagyon rosszul vagyok, de minimális mennyiségűt mégis szeretnék inni szilveszterkor - hisz olyan társaságba megyek, meg csak szilveszter lesz.

Tudtok ajánlani valami alkoholt, ami kifejezetten jó ízű?

Egyébként van valakinek hasonló alkohol-undora? Mitől lehet ez?

2011. dec. 28. 12:17
 1/9 anonim válasza:
100%

Ha nem bírod miért erőltetnéd?

Maradj az alkoholmentes pezsgőnél,koktéloknál.

Egyébként a likőrök bejönnének de hanyagold.

Szerintem.

2011. dec. 28. 12:26
 2/9 Antimod ***** válasza:
Gyerekpezsgő. Tudom, baromi gáz, de mit tegyek, ha ízlik? :D
2011. dec. 28. 12:54
 3/9 anonim válasza:
Bon-bon,diannáscukor
2011. dec. 28. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:

De most tényleg, mi a fenéért kéne inni, ha nem vágysz rá?

Azért, mert szilveszter van, az egyenlő azzal, hogy be kell rúgni? Ha normális társaságban vagy, akkor nem baszogatnak, ha meg igen, akkor nem normális társaság :) Én remekül koccintottam fantával szilveszterkor, és senkisem nézett furán.

2011. dec. 28. 15:10
 5/9 anonim válasza:
bacardi breezer, blue curacao almalével. ezeknek egyáltalán nincs alkohol ízük. édesek és finomak, de ha tényleg ennyire nem szereted az alkoholt, nem kell erőltetni.
2011. dec. 28. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:
vegyél cseresznyés fütyülőst az nagyon jó édes:)
2011. dec. 28. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Sör, esetleg az ilyen limonádés sörök (radler, soproninak van ilyene). Bacardi breezer is jó tud lenni ilyen esetben.
2011. dec. 28. 16:11
 8/9 anonim válasza:

az ilyen édes krémlikőröktől is rosszul vagy?mert azoknak alig van alkohol ízük

meg hát ha nem sajnáljátok vegyetek egy 25 év körüli tokaji aszút,nálunk az volt karácsonykor,nem tudtam mi az,mert nagyon sötét és eszméletlen édes volt,soha nem ittam olyan finomat:O(nem nagyzolás,csak a nagypapa hagyta még ránk..:)most találtuk meg:D)

2011. dec. 28. 17:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tényleg nagyon normális társaság, egyáltalán nem néznének furán, ezek szerint rosszul fogalmaztam.

Nem lerészegedni szeretnék, sőt, még csak becsiccsenteni sem - egyszerűen csak el szeretnék fogyasztani a többiekkel 2-3 pohár valamit.

A bacardit még nem kóstoltam, bár már többen ajánlották, szóval olyat mindenképp viszek majd magammal.

A meggyes fütyülőst ismerem, sajnos ugyanúgy kihányom, mint a többi pálinkát.

A krémlikőröket nem ismerem túlzottan, talán egyszer ittam csokilikőrt. Az finom volt, csak ha jól tudom nem a legolcsóbbak.

Köszi a válaszokat még egyszer, mindenkinek boldog új évet!

2011. dec. 29. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!