Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterkor ha inni fogok akkor is véd a fogamzásgátló?
Először iszunk utána ágyikó :)) Most járok a 2. levélnél és nem tudom pontosan, hogy akkor most védeni fog-e a tabi vagy kell óvszer is? (Yasminelle-t szedek)
Köszi a segítségeteket!
Tehát akkor védenie kell, ha nem hányok :)
Kedves 2. válaszoló,lehet, hogy hülye kérdés, de inkább úgy voltam vele, hogy megkérdezem, mint hogy utána tövig rágjam a körmöm!
GYÓGYSZERRE SOHASEM SZABAD INNI !!!!!
Nagyon jól jegyzed meg !!!!
Na neee...! :D
Lehet, hogy gyógyszerre nem lehet inni, de ha az ember nem hányja ki, akkor nem lesz gond. Ezt én csak idézem, barátnőmtől, aki már augusztus óta a Yasminelle-t szedi. Én is ezt szedem pár hete, ugyanígy megkérdeztem tőle, hogy lehet-e inni. Szerinte lehet, mert volt már annyira berúgva, mint az albán szamár. Szerinte lényeg az, hogy ne hányjuk ki. Én csak ennyit tudok mondani, remélem, valamelyest segítettem. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!