Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló beszedése után mennyi idővel lehet alkoholt inni?
Megcáfolom az elöttem írót.
1. az bogyót ha 12 órán belül beveszed semmi jelentösége nincs, nem gyengíti a hasását meg semmi csak ha kicsuszol a 12órából. velem is volt olyan h elfelejtettem de 12 orán velül bevettem, volt h 1 ora után de olyan is volt h 10 ora elteltével. De azért törekedj taratni az idöt.
2. az alkohol semmilyen szinten nem befolyásolja és nem gyengíti a gyógyszert... én pl majdnem minden 7végén iszok alkohol ... és az orvos is meg többen is mondták h nincs hatással rá.
G.
Alkoholt nyugodtan lehet rá inni, erre direkt rákérdeztem a nőgyógyásznál. Csak ki ne hányd, mert akkor nem tud hatni.
Általában hasonló időben jó bevenni, de ezt tablettája váltogatja. Olvasd el a betegtájékoztatót! A legtöbb esetben nincs baj akkor sem, ha pár óra eltéréssel veszed be, csak ez kevesebb legyen, mint 12 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!