Az lehet, hogy azért nem bírom a piát, mert olyan ronda vagyok mint egy ideális segg kifordítva? Vagy azért vagyok baszott ronda mert két sörtől okádok? ésez gáz?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 21:33
1/22 anonim válasza:
szerintem bolygót tévesztettél de ez a minimum, de lehet hogy galaxist
2/22 A kérdező kommentje:
ez elég szarvolt. a kérdés komoly... gyerekes vagy!
2010. márc. 21. 21:38
3/22 anonim válasza:
És mindeközben basszusgitározol vagy esetleg tangóharmonikázol? Fontos alapszempont.
4/22 anonim válasza:
szerintem is bolygót tévesztettél:D Te vagy a gyerekes, hogy lehet ilyen kamu idióta kérdést feltenni de nem baj , végül is bármit lehet.
5/22 A kérdező kommentje:
basszusgitárban elég jó vagyok.
2010. márc. 21. 21:44
6/22 anonim válasza:
Szerintem nem idiótaság. Én is gondolkodtam ezen. Csak én fordított szituban. Hogy azért bírom ennyire a piát mert raj vagyok vagy azért vagyok raj mert birom a piát.
7/22 anonim válasza:
Kedves kérdező, ilyen módon feltett kérdés után milyen válaszokat vársz?
Mellesleg ez olyan mintha azt kérdezted volna, hogy "Kék színű a szemem, lehet hogy ezért rosszak a jegyeim?"
A kettőnek semmi köze egymáshoz, egyszerűen nem bírod a piát, a sört speciel én is utálom.
Az pedig, hogy valaki milyen ronda relatív :)
Mellesleg miért ebbe a témába írtad a kérdést?
20/F
8/22 anonim válasza:
Hát ha basszusgitározol akkor minél többet iszol annál csúnyább és butább leszel.
9/22 A kérdező kommentje:
nemis kék
2010. márc. 21. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!