Az lehet, hogy azért nem bírom a piát, mert olyan ronda vagyok mint egy ideális segg kifordítva? Vagy azért vagyok baszott ronda mert két sörtől okádok? ésez gáz?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 21:33
11/22 anonim válasza:
Ha nem kék akkor meg miért tetted fel a kérdést?
12/22 A kérdező kommentje:
mert már 9 hónapja nemjött meg, és a magzatvizem is elfolyt. terhes vagyok?!
2010. márc. 21. 22:09
14/22 anonim válasza:
azért vagy ronda mert úgy kiszívtad a farkam h behorpadt a pofád!!!4!!négy!
15/22 anonim válasza:
Légyszives ne legyél ilyen vulgáris.
16/22 anonim válasza:
én csak a kérdés szintjére süllyedtem h megfelelő választ kapjon, bocsánat. :(
17/22 anonim válasza:
te azért vagy olyan baszott ronda,mert hülye is vagy,ha meg hülye is vagy,inni sem tudsz,tehát béna vagy és persze TERHES IS.ezt mind emeljük köbre,hozzuk egyenesbe,deriváljuk le,közben integrálj fel egy ceruzát aztán vond ki a az agylöttyödet magadból és máris bírni fogod a piát?és tudod miért?mert közel van egymáshoz a két orrlyukad.
19/22 anonim válasza:
BÜDÖS A SZÁD AZÉRT VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAKIT ENNI NEM SZOKTÁL? MERT AZ IS LEHET AZ OKA???????? NEM-E??? AKKOR LEHET HIPOSZPERAHIDRAMATILOD VAN!!! DR. MIKULÁS
20/22 anonim válasza:
HÜLYE VAGY AZÉRT NEM BÍROD!!!BAMBACSECS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!