Hétvégén egy este kb 1,5 óra alatt megittam 7 ,,sima" dobozos Heinekent és valamennyire támolyogtam, de mindenre emlékszem, meg kb 70%-osan volt ,,összeszedett" a beszédem.
Ennyi sör még nem igazán ittam 1-2 óra alatt, a rövidre esküszöm, szóval azt kérdezném, hogy ennek alapján mennyire bírom a piát?:D
Tudom, hogy gáz ezzel foglalkozni, de érdekel.
20/F
2012. júl. 2. 22:06
1/10 anonim válasza:
Ha a sima alatt a fél literest érted akkor átlagos :D
2012. júl. 2. 22:07
2/10 anonim válasza:
Szerintem azért másfél óra alatt 7 doboz sör elég sok, ami azért 3,5 liter. Jól bírod a piát, mert egy átlag ember már 4-5 sörtől is elég spicces tud lenni. Én azt vettem észre, hogy teljesen más az ital hatása, ha lassan, vagy gyorsan iszod meg ugyanazt a mennyiséget.
2012. júl. 2. 22:18
3/10 anonim válasza:
Ez rengeteg, nagyon jól bírod. Nálam sajnos fokozatos a dolog: Megiszom a hét sört gond nélkül 3-4 óra alatt, alig van hatása, aztán 1 óra múlva már világomat nem tudom. :D
2012. júl. 2. 22:21
4/10 anonim válasza:
Te ne ma piát bírod jól, hanem a folyadékot:D Másfél óra alatt 3.5 liter folyadék nemsemmi. Bár szerintem az alkoholt is jól bírod hozzám képest. Mikor haverokkal vonatoztunk kb fél órát közbe megittunk 2 sört. Igaz meleg volt egy picit, de már nehézkesen szálltam le avonatról:D
2012. júl. 3. 12:36
5/10 anonim válasza:
nekem gyanúsnak tűnsz....
nem azért mert sok a hét nem azon izéelk
hanem h vki 1,5 óra alatt megiszik 3,5l szénsavas innivalót at tuti okádik a nyomás miatt, nem a részegség miatt, kolától is hánynál
2012. júl. 3. 23:06
6/10 anonim válasza:
Barátaid gondolom a saját szavukat se halották a büfögésedtől :D
2012. júl. 7. 02:57
7/10 anonim válasza:
Te, az megvan, hogy ez egy kapitális baromság? Farokméregetés olcsó mivolta és még csak nem is költséghatékony. Korosztályodon belül nem gáz ezzel foglalkozni, mert hiszen a többiek is ezzel foglalkoznak, óhatatlanul is felveszed ezt a gondolkodást, versengést. Remélem kinövöd. Tudsz mondani nekem/nekünk itt emberi értékeket? Ami az adott egyénre jellemző, amik miatt felnézel valakire, megbecsülöd, vagy érdeklődést kelt benned. Kíváncsi vagyok miket látsz követendő tulajdonságoknak, miket elvetendőknek. Nem arról van szó, hogy ez a piatéma rányomta a bélyegét a megítélésedre, nem vagy megítélve. Érdekel tényleg.
2012. júl. 10. 15:31
8/10 A kérdező kommentje:
a kérdés végére be van írva, hogy
,,Tudom, hogy gáz ezzel foglalkozni, de érdekel. "
nem vagy megbélyegezve, csak tényleg gyenge a szövegértésed. :)
2012. júl. 10. 21:49
9/10 anonim válasza:
De lehet veled ellentétes véleményem, ugye? Mert szerintem adott közegben és korosztályon belül nem gáz. Hiszen ezt csináljátok, csoportosan, nyilván nem önmagatok égetése miatt (bár de, de másként érzitek, de egymás közt nem az). Kérdésre válaszolnál érdemben vagy hiába is várnék rá?
2012. júl. 11. 10:22
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben.
ez volt a kérdés:
,,Tudsz mondani nekem/nekünk itt emberi értékeket?"
A gerinces és egyenes emberekre nézek fel.
Csak hogy egy példát mondjak, az aradi 13.
Illetve szeretem azt, aki a legtöbb helyzetben (ha megoldható) az eszét használja a testi ereje helyett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!