Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom, és nem bírom elviselni az érzést! = ( Tudom, két hét semmi, de akkor is fáj! Suliban látni fogom, mit tegyek? Az indokai alapján tényleg esély sincs már a későbbiekben?
Ha azt mondta, hogy rájött, hogy én teljesen más világban élek, meg nem illünk össze, és ez csak egy fellángolás volt részéről, akkor ennek itt vége?
Ráadásul egy nap alatt ez a hirtelen változás! Most komolyan létezhet ilyen?! Fel se bírom fogni..
Suliban gyakran fogom látni, mit csináljak, legyek vele hideg, vagy mintha mi sem történt volna haverkodjak vele?
Bárcsak hiányoznék neki.. :( Nekem szörnyen hiányzik a csókja, az ölelése, mindene.. :(
Ő volt az első "igazi" kapcsolatom.. még ha csak két hét volt, akkor is. Nekem ez is számít.. meghalok a szomorúságtól :(
16,5/L
szerintem tegyél úgy mintha mi sem történt volna.
az indokai alapján pedig sztem rájött h nem jössz be neki, de ezt nem akarta így kereken kimondani, h ne bántson meg. szóval próbáld elfelejteni, az ilyen témákban a barátnők mindig segítenek. menjetek el moziba, csináljatok csajos estét ilyesmi.
Nemtudom folyamatosan utalt rá, hogy mennyire szép vagyok meg bejövök neki és tényleg olyan volt, mint aki komolyan gondolja :S
Valami a viselkedésemben zavarhatta, vagy tudja fene igazándiból :/
Hát egyelőre még nem csillapodott az érzés, pedig már volt jópár napja hogy szakított :(
Tudom milyen érzés sajnos:( és nekem nyáron volt ilyen, nekem is 2hétig tartott de annyira vonzódtam hozzá hogy az a 2hét is elég volt hogy hónapokig ne tudjam elfelejteni.
Én is egy suliba járok vele, látom mindennap .. év elején majdnem meghaltam mikor csak úgy elment mellettem :( És most már túl vagyok rajta,de nem volt könnyű.Igaz nem tudok úgy ránézni mint egy barátra,de már nem fáj annyira.(:
Remélem neked is sikerül(: És egy tipp:ha teheted akkor próbáld meg kerülni. Úgy könnyebb lesz a felejtés(:
L/16
Igaza lett mindenkinek, azóta eltel 2 hét és már nem is hiányzik annyira :O :D
Annyi csak az érdekes, hogy barátok maradtunk :D nagyon jó barátok :O
én se hittem volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!