Na jó lányok én nem bírom. Mire tippelnétek ezek alapján?
Attól még lehet baba!Egy ismerősömnek sem mutatta ki először,pedig az elmaradt után tesztelt...aztán most megy oviba :)
Én is görcsölök,pedig én 5 napja pozit tesztelgetek :( Be is vagyok tojva rendesen!De remélem ez tényleg természetes...
Szóval lehet baba! Szorítok!!!
Szia!
Lehet baba,a második terhességnél nekem is volt szurkálódás,és nem jelezte ki az első teszt (hétfőn)aztán csináltam még egyet szerdán az sem,aztán már majd megőrültem mi lehet akkor az vagyok vagy sem péntek hajnalban megint teszteltem és ennél pozitívabb nem is lehetett volna:-))
Drukkolok hogy sikerüljön!!Pár nap múlva tesztelj megint!!
2-dik Gratulálok. Utolsó neked pedig drukkolok.
És köszönöm a válaszokat.
Próbálok nem letörni.
Szia!
Én most pont így voltam.De nekem a 32. napon megjött.28-31 nap amikor bizti meg jön.Most meg örültem és a 32. napon este megjött.Nekem később volt peteérésem mint szokott.Szurkolok hogy neked baba legyen!:-)
Szia!5. vagyok.
Na, mi a helyzet veled? Nalam semmi valtozas: jelek vannak, menszi nincs...remelem baba lesz mind a kettonknel. Nekem mindig 28 naposak a ciklusaim. Igaz 2x mar elofordult, hogy kesett 5 napot, de akkor meg vedekeztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!