Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez alapján mikor...

Szerintetek ez alapján mikor vagy h időzítsük az együttlétet?

Figyelt kérdés

[link]

Eddig 2 naponta voltunk együtt.Ma voltam ultrahangon. És azt mondták,hogy a domináns tüszőm a jobb ováriumban van.19 mm-es tüszőm van.Ma van a ciklusom 13.napja.Clostibegytet és Bromot szedek.Egy éve várunk a babócára és ez az első havi sclostys hónapom.

2012. ápr. 12. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
mi is így voltunk és én pénteken voltam uh-n és szombat vasárnapra mondta a dokim hogy lehet kezdeni az akciot.Ez még multkor volt)én is clostit szedtem meg duphastont.Válasz a kérdésre jo a minden másnap!!!:)nagyon szorítok nektek:)
2012. ápr. 12. 13:49
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:) Te mikorra nem várod?
2012. ápr. 12. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
én már tul vagyok a dátumon és jovo csutortokon kell mennem uh-ra meg vérvételre már kellene látnunk a kis gombocomat:)
2012. ápr. 12. 14:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Jujj dejó!Gratulálok!!!Remélem sikeül nekünk is.Az ugy lesz ma ma nem de holnap együtt leszünk?
2012. ápr. 12. 14:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Az endometriumom 2,5mm-es ez nem kevés amugy a babához?
2012. ápr. 12. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon szorítok nektek:))))
2012. ápr. 12. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:
A 2,5 mm nagyon-nagyon kevés. Úgy tudom, hogy azért kb 8 mm-nek kell lennie, hogy meg tudjon tapadni a baba. Remélhetőleg a ciklusod második felében még vastagszik.
2012. ápr. 12. 15:02
 8/8 anonim válasza:
Minden nap legalább egyszer.
2012. ápr. 12. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!