Kb.30 naposak a ciklusaim. Hányadik napra időzítsük az együttlétet, hogy baba legyen?
nem szoktad érezni a peteérést?
nekem általában a 16-17. napon volt 30 napos ciklussal, de ez nem jelenti azt, hogy neked is.
nekem 29 naposak és a 16. napon volt pé.
Én is a hőmérőzést javaslom! akkor 100% -ra fogod tudni,hogy mikor van pé-d.
A menstruációd első napjától számítva a 14 napon van a peteérés egy 28 napos ciklus esetében, ha neked 30naposak akkor 16.napon van elvileg, de szerintem ha a 14-15-16 ik napon együtt lesztek akkor nagyobb esélyt adtok a dolognak.
Nekem a 28 napos ciklus 14 napján volt peteérésem, aznap pont nem voltunk együtt a férjemmel, de előtte és utána pár napot igen. Azóta 34hetes kismama vagyok, tehát +-pár nappal lehet kalkulálni. :)
Sok sikert.
Szia.Nekem is 30-32naposak a ciklusaim,és a 19.napon van pém!Elég későn és sokáig mi is a középidőben húztunk bele,de 11hónapig semmi,akkor vettem ovutesztet ami megmutatta az igazságot,és már a 2.hónapra(ovuteszt használatával)terhes lettem.Már a második babát várom,és dettó ugyanaz a helyzet,19.napon pé és 2.hónapra összejött a tesó is.Mi kb.két naponta voltunk együtt ebben az időszakban és sikerült:D.Próbáld ki megéri:)Sok sikert.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!