Hogyan lehet megoldani pici baba mellett az együttlétet?
7 hetes a babánk, és ez nálunk is előfordul :(
Természetes fogamzásgátlónak hívjuk...
Szia!
Mi egy szobában alszunk a 8 hetes babánkkal, de ő nem szokott felébredni. Igaz, hogy mindig is elég csendesen csináltuk, édesapja pedig amúgy elég hangosan szuszog és horkol álmában, úgyhogy Marci szokta a zajokat...
Kitartás, ha elégszer próbálkoztok, csak ki tudjátok cselezni a kis éber "fogamzásgátlótokat":)
Szép házaséletet kívánok Nektek, minnél hamarabb!
A babáknak ehhez van érzéke:-)
Múltkor én is 4X mentem át hozzá "alatta":-)
Lehetőségek: hagyhatod kicsit nyusszogni, ha bírod hallgatni.
Jó ötlet, hogy 1 órára odadod valakinek, akiben megbízol-
Csináljátok, mikor ébren van:-) akkor nem fog felébredni:-)VAgy kajcsi után, mikor bealszik...
Szeretkezni nem csak este lehet, lehet nappal is, hajnalban is, bármikor, a baba valamikor alszik, akkor kell kihasználni az alkalmat, főleg hétvégén:-)
Amúgy nálunk inkább az a gond, hogy férjem hamar elalszik, mert korán kel, és mire a gyereket elaltatom (7 hós) a férjem már alszik...
Én is veszélyeztetett voltam, bár "csak" 16 hetet kellett nélkülöznünk.
Sziasztok!
SAjnos ahol lakunk nincsenek rokonaink, idegenekre meg nem merném bízni, de egyébként is nagyon anyás, sír, ha nem vagyok a közelében. Délelőtt azért mélyebben alszik, de így csak a hétvége marad. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!