Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megoldani pici...

Hogyan lehet megoldani pici baba mellett az együttlétet?

Figyelt kérdés
2 hónapos a babánk, és folyton kudarcba fullad az együttlét a férjemmel, mert a baba annyira kiszámítja, hogy mikor kell felkelnie. Van, hogy már egy órája alszik ,van, hogy 10 perce, de mikor nekikezdünk, mindig elkezd sírni (nem hallhat minket, nem arról van szó). Mivel veszélyeztetett terhes voltam, már több, mint 10 hónapja nem voltunk együtt. Már nehezen bírom, és a párom is. De most komolyan, miért mindig akkor kel fel? Más is tapasztalt ilyet?
2009. jan. 27. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

7 hetes a babánk, és ez nálunk is előfordul :(

Természetes fogamzásgátlónak hívjuk...

2009. jan. 27. 09:26
 2/7 A kérdező kommentje:
:)
2009. jan. 27. 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi egy szobában alszunk a 8 hetes babánkkal, de ő nem szokott felébredni. Igaz, hogy mindig is elég csendesen csináltuk, édesapja pedig amúgy elég hangosan szuszog és horkol álmában, úgyhogy Marci szokta a zajokat...

Kitartás, ha elégszer próbálkoztok, csak ki tudjátok cselezni a kis éber "fogamzásgátlótokat":)

Szép házaséletet kívánok Nektek, minnél hamarabb!

2009. jan. 27. 09:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. jan. 27. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szia 30 hetes vagyok, mi megbeszéltük a férjemmel, hogy ha 2-3 honapos lesz 1 honapban 2-3 orára vagy 1 napra lepasszoljuk a nagyinak. hogy csak kettesben legyünk, szerintem annyit kibir.elmegyünk valahová vagy 'orgiázunk':)) nem tudjátok ti is valakire ráhagyni csak 1x egy honapban? szerintem fontos hogy kicsit ketten is legyetek, ha nincs is sex akkor is jo lesz néha ketten lenni. probáljátok ki, mondjátok hogy elmennétek vásárolni elviszitek a gyereket a mamihoz, és usgyi haza..
2009. jan. 27. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A babáknak ehhez van érzéke:-)

Múltkor én is 4X mentem át hozzá "alatta":-)

Lehetőségek: hagyhatod kicsit nyusszogni, ha bírod hallgatni.

Jó ötlet, hogy 1 órára odadod valakinek, akiben megbízol-

Csináljátok, mikor ébren van:-) akkor nem fog felébredni:-)VAgy kajcsi után, mikor bealszik...

Szeretkezni nem csak este lehet, lehet nappal is, hajnalban is, bármikor, a baba valamikor alszik, akkor kell kihasználni az alkalmat, főleg hétvégén:-)

Amúgy nálunk inkább az a gond, hogy férjem hamar elalszik, mert korán kel, és mire a gyereket elaltatom (7 hós) a férjem már alszik...

Én is veszélyeztetett voltam, bár "csak" 16 hetet kellett nélkülöznünk.

2009. jan. 27. 19:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

SAjnos ahol lakunk nincsenek rokonaink, idegenekre meg nem merném bízni, de egyébként is nagyon anyás, sír, ha nem vagyok a közelében. Délelőtt azért mélyebben alszik, de így csak a hétvége marad. :(

2009. jan. 28. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!