Kb.30 naposak a ciklusaim. Hányadik napra időzítsük az együttlétet, hogy baba legyen?
13:28asnak: szerintem elkestetek.
Nekem pontos 28 napos ciklusaim vannak. az elso gyerekkel a 12. napon volt peteeres, a masodik gyerekkel a 17. napon. Nem ertem, hogy lehet ekkora elteres pontosnak tuno ciklusnal, de megis volt.
Szoval szerintem probalkozzatok legkozelebb mar korabban is, 12. naptol lehet nyugodtan.
Gratulalok!
En irtam, hogy talan ekestetek.
Kozben most visszaolvastam es rajottem,hogy te azt irtad, hogy 26-28 napos ciklusaid vannak, bennem meg az maradt meg, hogy 26. Ezert irtam, hogy a 16. napi egyuttlet 26 napos ciklusnal valszeg keson volt.
De 28asnal nem.
En is irtam,hogy 28asnal 17. napon volt peteeresem es akkor fogant a masodik baba (az elso meg szinten 28 napos ciklus 12. napjan, pedig nekem orara pontos 28 naposaim voltak evek ota, szoval ennyit a kozepidos peteeres elmeleterol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!