Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb.30 naposak a ciklusaim....

Kb.30 naposak a ciklusaim. Hányadik napra időzítsük az együttlétet, hogy baba legyen?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 11:06
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Bőven ráérsz még várni vele! :)
2011. jan. 15. 16:39
 22/31 anonim ***** válasza:
49%
szia,köszi,kb meddig várjak?csak szeretném ha orvos is megerösitené a tesztet..ha most elmeek,és megvizsgál,akkor nem lesz semmi???szted??további szép estét mindenkinek:)
2011. jan. 15. 19:05
 23/31 A kérdező kommentje:
Jótól kérdezed. :) Tapasztaltól kérdezd. Én is babát szeretnék. Örülök, hogy Neked talán összejött. De azért én legalább a 8.-9.hétig várnék. 10. hétig föltétlen elmennék. Sok sikert! :P
2011. jan. 16. 08:17
 24/31 anonim ***** válasza:

En szinten a 8. hetig varnek. A legtobb doki elegnek erzi, ha a 2. elmaradt mensi heteben kesziti az elso ultrahangot. Persze vannak kivetelek, peldaul ha inszemes, van lombikos a terhesseg, vagy ha volt korabban korai veteles, mehenkivuli, mert ugye ekkor nagyobb a komplikaciok eselye. Illetve ha barmilyen panaszod van, ami nem normalis, pecseteles, verzes, erosebb gorcsok (valamennyi alhasi fajdalom normalis, nekem is volt mindket babamat varva az elejen).

De sok magandoki azert hivja mar koran a kismamat, mert ugy az 5-6. het kornyeken is megkapja a rendeles arat, plusz mivel nem lat szivhangot igy vissza lehet hivni 2 hettel kesobb is ismet jo penzert, a kismama meg orul is, hogy ott lehet, mert ugye sokan nem nezik ilyenkor, hogy 6-8-10 ezer forint feleslegesen lett kiadva, hiszen mindenki boldog es kivancsi. Pedig lesz meg annyi fizetnivalo a terhesseg es a szules alatt, hogy ez az elso kiadas nem hianyozna hozza.

Mindegy, a lenyeg, hogy 6 hetesen vagy van szivhang, vagy nincs, ha nincs, akkor csak jobban izgulsz es ugyis 8 hetesen hivnak vissza. Ugyhogy vagy akkor menj, de betoltott 7. hettol korabban szerintem ne. Arra gondolj, hogy minden rendben, ha barmi rosszat erzel azonnal mehetsz az ugyeletre, de hidd el, hogy ki lehet birni a varakozast.

Ezt ugy mondom neked, hogy en kulfoldon vartam a babamat es az elso uh 13 hetesen volt. Hosszunak tunt, de minden rendben volt velem, igy vegig arra gondoltam, hogy rendben van a baba is, illetve en igyekeztem nem gorcsosen varni a vizsgalat idopontjat, csak arra gondoltam, hogy majd ugyis lesz, mert minel jobban varod, vagy szamolsz vissza, annal lassabban telik az ido.

2011. jan. 16. 09:14
 25/31 A kérdező kommentje:
09:14-es! Teljesen egyetértek! :)
2011. jan. 16. 12:50
 26/31 anonim ***** válasza:
49%
sziasztok,héten voltam dokinál.5hetes vaok,és 2petezsákot látot a doki:)szép napot,és kitarttás:)
2011. jan. 21. 16:17
 27/31 A kérdező kommentje:
2 petezsák?
2011. jan. 22. 18:13
 28/31 anonim ***** válasza:
49%
igen,2 petezsák..!!
2011. jan. 22. 19:16
 29/31 A kérdező kommentje:
:D
2011. jan. 23. 16:31
 30/31 anonim ***** válasza:
49%
naon hihetetlen volt nekem:):)de boldog vaok:)
2011. jan. 23. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!