Az alábbi LH teszt csak tegnap volt pozitív? Ma még kell tesztelni? Mikorra időzítsük az akciót? És mikor tesztelhetek először (akár jósteszttel is)?
Igen, ez tegnap volt pozitív. A legjobb ha poztiív és utána köv. negatív napon vagytok együtt. Tegnap nem voltatok együtt? Nekem is úgy sikerült, amikor a pozitív és következő negatív napon volzunk együtt.
A jósteszt sztem nem válik be legtöbbször, fölösleges erre görcsölni. Csak hagy hogy múljanak a napok és terhességi tesztelj, ha kimarad.
Még ma tesztelj, és ma már akciózzatok is. Általában a peteérés az első negatív napon van.
Jósteszteléssel meg bőven ráérsz 8-10 nap múlva.
Volt akció tegnap. :) Ma még teszteljek, hogy negatív-e? Vagy már felesleges?
Úgy szeretnénk már ha összejönne. Ez az első hónap hogy így tesztelgetünk, amúgy már 4 hónapja próbálkozunk. Hátha...
Hello,
drukkolok hogy sikerüljön a baba projekt :) (átérzem)
nekem is azt tanácsolták anno, hogy nem szabad túlfeszülni, stresszelni, mert az sosem vezet jóra!
Vegyél pár darab tesztet otthonra, és az elmaradt mensi első napjától már tesztelhetsz a Romeddel.
Én ebből kazettásat használtam, de van több fajtája.
Sok sikert! :)
Drukkolok, de egy tanács: ne használj maria romed tesztet. Itt olvastam negatív véleményeket, és nekem személy szerint 3 alkalommal volt pozitív, baba meg sehol:(
A wondfo bevált, meg a dm.-es one step is.
Sziasztok! Köszi mindent.
A netről vettem egy csomó terhességi és LH tesztet. A terhességi 10-es érzékenységű.
Ha megfoganna a baba akkor honnan kell majd kezdeni a számolást? A + teszt napjától, vagy az azutáni negatív naptól? Az orvosnak is majd kell mondani?
Szia, az első vagyok!
Én is a netről vettem teszteket,teljesen beváltak, nekem is 10-es érzékenységű volt a hcg teszt. Nekem egy vasárnapi napon volt pozi,aztán hétfőn újra teszteltem, de már negatív volt. Vasárnap és hétfőn is együtt voltunk,de hogy melyikből lettek az ikreim,azt nem tudom:) Mindenesetre én a következő hét péntekén, (akkor kellett vna megjönnie) teszteltem halvány poztit terhességi teszttel. De ugyebár ikreknél magasabb a hcg.
Sztem ha van teszted,simán csinálhatsz ma is egyet,de valszeg az neg. lesz. De ma is legyetek együtt!!!
Még ma is szexeljetek és esetleg holnap is, ha van kedvetek. Nagyon szép pozitív ez a teszt a képen. Nem baj, hogy a mai is pozitív. Ne aggódj, hogy nincs holnapra, az már úgyis negatív lenne.
Képzeld, nekem erre a hónapra két darab jutott, eddig mindig a 14.napon volt pozitív, megcsináltam a kettőt a 13. és 14. napon, erre mindkettő negatív lett, de erősödött, szerintem a 15.napra lett volna pozi, ha lett volna még egy. Tiszta bosszantó helyzet :S
Visszatérve rád, szerintem ne jóstesztelj majd, mert sokszor téved, szerintem az ovu utáni 13.naptól valamikor majd csinálj terhestesztet. Tehát mondjuk a mai naptól számolva 13 nap múlva. Drukk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!