Terhességi teszt negatív vagy pozitív?
kb 2-3 hetet feszül a mellem, ehetnékem van mindig, hangulatingadozások, feszül lent a hasam, hirtelen ráment a derekamra 4 cm. de elsö mensim megjött, és csináltam tesztet de negativ lett. Ugyan van még egy csik a teszten de sztem az nem az:
Másrészröl utána olvastam, és rengetegen voltak úgy, hogy megjött nekik és a teszt akkor is negatívat mutatott amikor már orvos is megerősítette a terhességet. Fura érzésem van, mintha lenne egy pocaklakóm. Szerintetek reménykedhetek? Tudom, hogy sokan nem hisznek benne, de mostanában jártam jósnál, és rákérdezett, hogy lehetséges-e h méh az évben szüljek, mert nagyon mutatja a kártya. kérlek csak komoly válaszokat írjatok. köszi! :)
szia!
én úgy tudom, hogy a halvány csík is csík! és ezen halvány, de látható. tehát szerintem terhes vagy.
de menj el orvoshoz, ő már biztosabbat mondhat.
nincs olyan, hogy túl közel, vagy túl távol, mert egy bizonyos csíkban vannak azok a hormonérzékeny sejtek, amik megváltoztatják a színüket, ha az adott hormont érzékelik. most olyan messze tették ezeket a sejteket, hát na bumm:)
de miért nem mész el orvoshoz? ő már majdnem biztosra tudná mondani.
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem,amit ti csíknak láttok az az illesztés!
Ilyen nemrég barátnőmnek is volt és nem volt baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!