Terhességi teszt negatív vagy pozitív?
kb 2-3 hetet feszül a mellem, ehetnékem van mindig, hangulatingadozások, feszül lent a hasam, hirtelen ráment a derekamra 4 cm. de elsö mensim megjött, és csináltam tesztet de negativ lett. Ugyan van még egy csik a teszten de sztem az nem az:
Másrészröl utána olvastam, és rengetegen voltak úgy, hogy megjött nekik és a teszt akkor is negatívat mutatott amikor már orvos is megerősítette a terhességet. Fura érzésem van, mintha lenne egy pocaklakóm. Szerintetek reménykedhetek? Tudom, hogy sokan nem hisznek benne, de mostanában jártam jósnál, és rákérdezett, hogy lehetséges-e h méh az évben szüljek, mert nagyon mutatja a kártya. kérlek csak komoly válaszokat írjatok. köszi! :)
Csak,hasonlításképpen nekem,ilyen volt a pozitív tesztem.Sajnálom,de szerintem sem vagy terhes,még!
Én is amit látok 2. csíkot az csak az illesztésnél van.
Sajnálom de én ezt negatívnak látom!
De azért még pár nap múlva tesztelj másikat hát ha...
Szió,
tarts otthon néhány tesztet (pl. Romed) mert igy reggelente meg tudod csinálni az első vizeletből.
Drukkolok neked!
Ne aggód túl a dolgot, ha jönni akar a baba, úgy is fog! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez valamikor az én kérdésem volt, és az én tesztem sajnos negatív volt! A tiéd is az, de ne keseredj el össze fog az a baba jönni!! Én is már 5. hónapja próbálkozok, de szerintem el kell kicsit felejteni ezt a babaprojektet és csak akkor fog összejönni.
Sok sikert neked! Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!