Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt negatív vagy...

Terhességi teszt negatív vagy pozitív?

Figyelt kérdés

kb 2-3 hetet feszül a mellem, ehetnékem van mindig, hangulatingadozások, feszül lent a hasam, hirtelen ráment a derekamra 4 cm. de elsö mensim megjött, és csináltam tesztet de negativ lett. Ugyan van még egy csik a teszten de sztem az nem az:

[link]

Másrészröl utána olvastam, és rengetegen voltak úgy, hogy megjött nekik és a teszt akkor is negatívat mutatott amikor már orvos is megerősítette a terhességet. Fura érzésem van, mintha lenne egy pocaklakóm. Szerintetek reménykedhetek? Tudom, hogy sokan nem hisznek benne, de mostanában jártam jósnál, és rákérdezett, hogy lehetséges-e h méh az évben szüljek, mert nagyon mutatja a kártya. kérlek csak komoly válaszokat írjatok. köszi! :)

2012. jan. 23. 01:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy elég egyszerű teszt nem szuper érzékeny úgyhogy szerintem terhes vagy. Én is ilyet vettem 2.3. tesztnek. Az első modern drága tesztem a nemvárt napján csak alig mutatott ki valamit de egy hét múlva már csak egy ilyet vettem és kimutatta. Egy kicsit erősebb volt a csíkom de ez csak egy fotó úgyhogy szerintem tuti az vagy.
2012. jan. 23. 08:19
 12/27 anonim ***** válasza:
Ez a teszt szerintem is negatív. Amit Ti csíkbak néztek az már rég nem abban a sávban van, ahol a tesztcsíknak lennie kellene.
2012. jan. 23. 08:20
 13/27 anonim ***** válasza:
Szerintem negatív, de lehet hogy tévedek.
2012. jan. 23. 08:32
 14/27 anonim ***** válasza:
Hát remélem teljesül, amit szeretnél, menj el dokihoz, de szerintem ez a teszt negatív. Olyan rengetegen azért nincsenek, akiknek negatívat mutat a teszt a terhesség ellenére, csak itt szinte kizárólag a kirívó esetekkel szembesül az ember - ugyanis akinek egyértelmű pozitív, az nem kérdez. Tehát szerintem ne éld bele magad, főleg, ha menstruáltál is, mert nagyon nagy csalódás tud lenni az ilyen!
2012. jan. 23. 08:58
 15/27 anonim ***** válasza:

Ez sajnos negativ, az a masodik csik nem a tesztcsik, hanem az illesztes.

A tesztcsik a kontrollcsiktol alig egy centire (vagy meg annyira sem lenne), nem ott.

2012. jan. 23. 09:05
 16/27 anonim ***** válasza:
Szurkolok, hogy terhes legyél, ha nem is most! Sajnos ez a teszt negatív, amit látsz az az illesztés előtt van, a kontroll ablakban jelenne meg a pozitív csí, mint már sokan írták előttem, ez sajnos nem ott van, nekem is volt ilyen pont, lily tesztnél, használtam már egyszer, teljesen negatív lett, aztán amikor másodszorra vettem, a 2. a tesztcsíkok közül ílyen volt, pont mint a tiéd, kezdtem reményedni, mert ha megfordítod még akkor is látszik, rózaszín... lehetne jó csík is, de nem az:( én is tettem fel itt kérdédt, ugyan ezeket elmondták, és tényleg nem voltam terhes... állítólag ez előfordul az ilyan teszteknél:(
2012. jan. 23. 09:41
 17/27 A kérdező kommentje:
Ez x-epiles teszt. Az elsőnél nem volt elszinezodes, ezen van. Nem vagyok gyakorlott tesztelo ezert is kérdeztem. :( legkozelebb dragabb tesztet veszek ami nem szinezodik el mindenfele :(
2012. jan. 23. 10:13
 18/27 anonim ***** válasza:

Nekem több x-epil-es pozim van, de azokon nem ott van a csík,hanem közelebb a másikhoz.Most megnéztem az enyémet, az ami neked 2. csík, az valóban az illesztés!

De azért szurkolok!

2012. jan. 23. 10:19
 19/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget! :( :)
2012. jan. 23. 10:37
 20/27 anonim ***** válasza:

Drukkolok, hogy mihamarabb babás legyél! Szerintem ez negatív teszt. Az elmaradt menzi utáni napokban már elég biztosan látszik, hogy pozitív vagy negatív a teszt, ritka, akiknél csak később. Ráadásul akinek a menzije meg is jön a terhesség elején, az is másabb a megszokottnál, kevesebb, rövidebb ideig tart, ritka akinek nincs változás. Összességében, ha belegondolsz, ahhoz, hogy te most terhes legyél, nagyon sok ritkaságnak kéne egybeesni: megjött a menzid időben és rendesen, a teszt negatív. A "tünetek" amiket magadon érzel pedig a babára vágyás. Ilyenkor mindenre felfigyel az ember, még arra is, ami felett a hétköznapokon elsiklik, én is így voltam vele... :)

Szóval nagyon szorítok neked, hogy mihamarabb sikerüljön a baba!!!

2012. jan. 23. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!