Terhességi teszt negatív vagy pozitív?
kb 2-3 hetet feszül a mellem, ehetnékem van mindig, hangulatingadozások, feszül lent a hasam, hirtelen ráment a derekamra 4 cm. de elsö mensim megjött, és csináltam tesztet de negativ lett. Ugyan van még egy csik a teszten de sztem az nem az:
Másrészröl utána olvastam, és rengetegen voltak úgy, hogy megjött nekik és a teszt akkor is negatívat mutatott amikor már orvos is megerősítette a terhességet. Fura érzésem van, mintha lenne egy pocaklakóm. Szerintetek reménykedhetek? Tudom, hogy sokan nem hisznek benne, de mostanában jártam jósnál, és rákérdezett, hogy lehetséges-e h méh az évben szüljek, mert nagyon mutatja a kártya. kérlek csak komoly válaszokat írjatok. köszi! :)

Ez sajnos negativ, az a masodik csik nem a tesztcsik, hanem az illesztes.
A tesztcsik a kontrollcsiktol alig egy centire (vagy meg annyira sem lenne), nem ott.

Nekem több x-epil-es pozim van, de azokon nem ott van a csík,hanem közelebb a másikhoz.Most megnéztem az enyémet, az ami neked 2. csík, az valóban az illesztés!
De azért szurkolok!

Drukkolok, hogy mihamarabb babás legyél! Szerintem ez negatív teszt. Az elmaradt menzi utáni napokban már elég biztosan látszik, hogy pozitív vagy negatív a teszt, ritka, akiknél csak később. Ráadásul akinek a menzije meg is jön a terhesség elején, az is másabb a megszokottnál, kevesebb, rövidebb ideig tart, ritka akinek nincs változás. Összességében, ha belegondolsz, ahhoz, hogy te most terhes legyél, nagyon sok ritkaságnak kéne egybeesni: megjött a menzid időben és rendesen, a teszt negatív. A "tünetek" amiket magadon érzel pedig a babára vágyás. Ilyenkor mindenre felfigyel az ember, még arra is, ami felett a hétköznapokon elsiklik, én is így voltam vele... :)
Szóval nagyon szorítok neked, hogy mihamarabb sikerüljön a baba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!