Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most pozitív a teszt, vagy negatív?
Csináltam egy terhességi tesztet,és a kontroll ablakban egy erős rózsaszín vonal jelent meg,tehát a teszt működik.
A tesztablakban pedig nem jelent meg semmilyen csík,de ha egész közel nézem,akkor látható középen egy vonal,ha úgy forgatom a fény felé,de nincs színe,csak mintha ragasztó csík lenne...Azt olvastam,hogy a halvány színes csík is terhességet jelent,akkor most ez mégis pozítiv?Nincs színe,csak ha nagyon nagyon nézem van ott egy csík középen.
Tesztje válogatja, de az első gyereknél nekem is így nézett ki. :)
Negatív tesztnél nem látszik semmi sem.
Várj két napot, és csinálj egy másikat, akkor jobban fog látszani, ha terhes vagy.
Akkor nem látszik semmisem?
És működött a teszt rendesen,nem?Mert a kontrollablakban megjelent a rózsaszín csík rendesen!
Veszek másikat,1 hét mulvára gondoltam.
Ha nem színes a halvány csík, akkor csak szellemcsík. Ha színes (rózsaszín), akkor pozitív, csak még alacsony a hcg. Reggeli vizeletből, 10-es érzékenységűvel teszteltél?
Ha nem jön meg, egy hét múlva tesztelj még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!