Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem védekeztünk, késik, de a teszt negatív! Mit tehetnék?
drága kérdező te terhes vagy :DD
viccet félretéve... a teszt csak akkor mutat valamit,ha a terhességi hormonok kimutatható szintet érnek el...
másrészt a megbizhatóságuk 97%..
várj néhány napot és ismételd meg a tesztet.....
minél több idő telik el annál biztonságosabb a teszt eredménye a pozitv vagy negatív eredménye..
remélem hasznos volt...
Szia!
Az első legfontosabb dolog, hogy nagy levegő és nyugalom! Az aktus óta már eltelt a 2 hét, sőt. A teszt már kimutatná, ha baba lenne a dologban. Hallottunk már csodákról, hogy nem mutatta ki a teszt, stb. De szerintem itt nem ez a helyzet. Ha biztosra szeretnél menni, vegyél még 1 tesztet, de ne ugyan azt, amilyet már vettél. Mindenképpen reggeli első pisiből csináld meg! Ha az is negatív, akkor nyugalom és türelem. Nekem télen minden ok nélkül 2 hetet késett. Én is megijedtem, elmentem nőgyógyászhoz. Másnap reggelre meg is jött. A lényeg, hogy teszt és ne stresszelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!