Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 napja késik a mensim, a teszt negatív. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
A melleim majdnem két hete nagyon érzékenyek, a késés napján elkezdtem mérni a hőmet, fenn volt, és azóta is fenn van. Fehér színű folyásom van- de nem túl sok...2009. ápr. 19. 10:24
1/8 timido válasza:
Nekem is késett, pont most, 7 napot. (tegnap jött meg végre) A késés az bármitől lehet. Stressz, vagy csak egyszerűen kihagy(ilyenről is hallottam), vagy a melegtől is előfordulhat, (bár ez inkább nyáron) szerintem ha holnap sem jön meg, nézz el nőgyógyászhoz. Én is úgy voltam vele, hogy ha nem jön meg most a hévégén, akkor elmegyek a nőgyógyászhoz, de szerencsémre megjött. Szóval én elmennék, az a biztos!
2/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt...érzékenyek voltak a melleim...s több mint 10 napot késett..pedig nem voltam fiúval úgy:P:P:P de végül szerencsémre meg jott:D
3/8 anonim válasza:
Amennyiben a teszt negatív, akkor szerintem nincs nagy gond. Nekem még 10 év mensi után is előfordult, hogy 1 teljes hónap kimaradt a nagy stressztől (államvizsga).
4/8 anonim válasza:
Egy nő akár egy hét alatt is képes produkálni egy 3 hónapos terhességet.
5/8 anonim válasza:
Természetesen csak agyban... mert bebeszéli magának. Előző voltam.
6/8 anonim válasza:
Én most állok 3.nyelvvizsgám és az érettségim előtt.
Utoljára 3 hete voltam együtt a párommal,és nekem is késett,mondjuk nem sokat 5 napot,de ideges voltam,aztán gondolkodtam hogy pont mensim után voltunk 4 nappal szóval lehetetlen a terhesség de úgy voltam ha nem jön meg még egy hétig megyek dokihoz!szerencsére megjött.biztos a vizsgák miatt volt!
7/8 anonim válasza:
Nekem a legutóbbi menszim 3 hete késett.... csináltam én is tesztet, negatív lett de a biztosnság kedvéért elmentem nőgyógyászhoz is nem volt semmi gond, még most sem tudni miért késett annyit! Talán sok stressz vagy bármi!!! Ne aggódj, biztosan neked is megjön!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszike, aranyosak vagytok.
2009. ápr. 19. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!