Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negatív teszt, de lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon sok kérdés van a témában de érdekelne a a ti véleményetek.Június közepén szeretkeztünk a párommal.(védekeztünk óvszerrel,és nem volt lyukas)28.án kellett volna megjönnie,de később 5 napot( viszont kaptam egy hormoninjekciot allergiára,és ez a mellékhatásai között szerepel) Aztán 5nap késés után megjött,kb 4 napig tartott.Ezek utána volt egy hét szünet és barnás folyásom volt. Ma csináltam tesztet,de nem reggeli vizeletből,de negatív lett.Szerintetek lehetek terhes? A hasam puffadt fel,viszont az lehet a köv.menstruáció jele,aminek ma vagy holnap kéne jelentkeznie..Köszönöm a segítséget!2011. aug. 31. 20:13
1/4 anonim válasza:
Nem 100%-os pontosságú, ezért csinálj még egy tesztet, ha nagyon aggódsz.
3/4 anonim válasza:
Szerintem az a barnás folyás inkább egy peteérésre utalt, mint terhességre. Tipikusan tüszőrepedéskor szokott jelentkezni elég sok nőnél ez, egy enyhe barnás, ill. pecsételő vérzés. Szerintem ne aggódj, ha azóta meg is jött 1x, nem vagy terhes. Ha végképp biztosra szeretnél menni, menj el orvoshoz.
Egy szülésznő hallgató.
4/4 anonim válasza:
június közepe óta már 2 menzeszednek kellett volna lennie...nem mellesleg egy 2,5 hónapos terhességet már bármelyik teszt kimutat és a doki is látja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!