Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretnénk kisbabát,...

Nagyon szeretnénk kisbabát, de a férjem mostanában ritkábban kívánja az együttlétet. Mitől lehet ez, és mik az esélyeink így?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a férjemmel, és nagyon szeretnénk kisbabát. Mindketten. Viszont mostanában a férjem ritkábban kívánja a szexet. Eddig nem volt ilyen probléma, mióta elhatároztuk, hogy nem védekezünk, azóta van hogy csak 3-4 naponta vagyunk együtt, vagy még ritkábban, pedig a körülmények és a kedv megvan, valahogy mégsem jön össze a dolog. Mi lehet a baj, és mekkora az esély így egy babára?
2012. febr. 17. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
ha 3-4 naponta együtt vagy a pároddal akkor azért van rá esély h összejön lehet hogy a párod mostanában fáradékonyabb lehet hogy az idö miatt
2012. febr. 17. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Azt nem tudom mi lehet a gond,de szerintem meg kéne kérdezned tőle!

A kérdésre válaszolva elég,ha csak a jó időben vagytok együtt (nézed mikor van peteérésed?)sűrűbben és akkor elkapod a párodat..

2012. febr. 17. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Egy gyerekhez nem kell minden nap szexelni. Szerintem.

Nem kell ennyire rágörcsölni.

2012. febr. 17. 12:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyet èrtek az elozovel (12:36) Nem az a lènyeg milyen surun szexeltek,fontosabb a jo idozitès. Ha tisztàban vagy a ciklusod alapjàn a peteèrès idoszakàval,na akkor kell akciozni.(Ha nem tudod pontosan,homèrozz) Ciklus elejèn bèkènhagyhatod a pàrod,legyetek egyutt ha kedvetek van,csak az èlvezet kedvèèrt.Ha ritkàbb sebaj,ha szerencsèd van,fèlidore màr a fèrjed is jobban kivànja majd az egyuttlètet,akkor kell belehuzni.Sot,a spermiumoknak sem àrt ha csak 2 (esetleg 3) naponta vagytok egyutt,van idejuk szèpen ujratermelodni,egyèbkènt meg azok elèldegèlnek akàr 72 oràn àt is a megèrett petesejtre vàrva.Szoval az idozitèsen van a lènyeg,ès ha lehet este szexeljetek,miutàn màr megteheted,hogy akàr reggelig fel sem kelj.Ezzel segithetsz a termèszetnek.

Sok sikert! :)

2012. febr. 17. 12:47
 5/11 A kérdező kommentje:

Konkrétan nem nézem mikor van peteérés, persze nagyjából tudom, de nem hőmérőzök, vagy tesztelek vagy ilyesmi. Nem szeretnénk ha erről szólna. Bizakodó vagyok, hogy pont a megfelelő napokon hangolódunk egymásra, csak tanácstalan mert nem tudom miért van most ez az állapot.

Beszéltünk már róla a napokban, hogy mitől lehet ez,de egyikünk sem tudja.

2012. febr. 17. 12:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem görcsölök rá. Csak mióta eldöntöttük, hogy jöhet a babó, azóta valamiért nem jön össze az együttlét úgy,ahogy szeretnénk..
2012. febr. 17. 12:53
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Valószínű megijedt a dologtól, és ez lehet az oka.
2012. febr. 17. 13:00
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a 3-4 nap egyáltalán nem gáz. Nyilván a Ti eddigi életetekben visszaesés, ezt próbáljátok megbeszélni, de a baba szempontjából nem rossz.
2012. febr. 17. 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk ugyanez volt, azzal a kivétellel, hogy volt hogy két hét is kimaradt, mert a páromnak nem volt hangulata/fáradt volt...stb. Pont mikor elhatároztuk hogy akkor jöhet a babó, nem tudta megmagyarázni miért. Aztán egyik hónapban nagyon bizakodtam, ő is, és rájött hogy tényleg vágyik rá, azóta nincs ilyen gond, bár akkor tévesen bizakodtam.

Beszéljetek róla sokat, mármint a babáról, hogy mennyire várod, hogy milyen lesz, nekünk ez segített.

2012. febr. 17. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:

na amiért valaki kitöröltette a válaszom, ezért mindenkit lepontozok.

30/f

2012. febr. 17. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!