Nagyon szeretnénk kisbabát, de a férjem mostanában ritkábban kívánja az együttlétet. Mitől lehet ez, és mik az esélyeink így?
Azt nem tudom mi lehet a gond,de szerintem meg kéne kérdezned tőle!
A kérdésre válaszolva elég,ha csak a jó időben vagytok együtt (nézed mikor van peteérésed?)sűrűbben és akkor elkapod a párodat..
Egy gyerekhez nem kell minden nap szexelni. Szerintem.
Nem kell ennyire rágörcsölni.
Egyet èrtek az elozovel (12:36) Nem az a lènyeg milyen surun szexeltek,fontosabb a jo idozitès. Ha tisztàban vagy a ciklusod alapjàn a peteèrès idoszakàval,na akkor kell akciozni.(Ha nem tudod pontosan,homèrozz) Ciklus elejèn bèkènhagyhatod a pàrod,legyetek egyutt ha kedvetek van,csak az èlvezet kedvèèrt.Ha ritkàbb sebaj,ha szerencsèd van,fèlidore màr a fèrjed is jobban kivànja majd az egyuttlètet,akkor kell belehuzni.Sot,a spermiumoknak sem àrt ha csak 2 (esetleg 3) naponta vagytok egyutt,van idejuk szèpen ujratermelodni,egyèbkènt meg azok elèldegèlnek akàr 72 oràn àt is a megèrett petesejtre vàrva.Szoval az idozitèsen van a lènyeg,ès ha lehet este szexeljetek,miutàn màr megteheted,hogy akàr reggelig fel sem kelj.Ezzel segithetsz a termèszetnek.
Sok sikert! :)
Konkrétan nem nézem mikor van peteérés, persze nagyjából tudom, de nem hőmérőzök, vagy tesztelek vagy ilyesmi. Nem szeretnénk ha erről szólna. Bizakodó vagyok, hogy pont a megfelelő napokon hangolódunk egymásra, csak tanácstalan mert nem tudom miért van most ez az állapot.
Beszéltünk már róla a napokban, hogy mitől lehet ez,de egyikünk sem tudja.
Nálunk ugyanez volt, azzal a kivétellel, hogy volt hogy két hét is kimaradt, mert a páromnak nem volt hangulata/fáradt volt...stb. Pont mikor elhatároztuk hogy akkor jöhet a babó, nem tudta megmagyarázni miért. Aztán egyik hónapban nagyon bizakodtam, ő is, és rájött hogy tényleg vágyik rá, azóta nincs ilyen gond, bár akkor tévesen bizakodtam.
Beszéljetek róla sokat, mármint a babáról, hogy mennyire várod, hogy milyen lesz, nekünk ez segített.
na amiért valaki kitöröltette a válaszom, ezért mindenkit lepontozok.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!