Milyen tüneteitek voltak előtte? görcsök, megjön érzés, folyás? Mióta próbálkoztatok? Hőgörbét vagy ovu tesztet használtatok?
2012. febr. 15. 10:56
1/10 anonim válasza:
Olyan érzés mintha menstruáció lenne fájt a hasam derekam is,émelyegtem folyásom nem volt egyáltalán.Már évek óta próbálkoztunk és semmi különös dolgot nem használtunk csak rendszeresen voltunk együtt.
2012. febr. 15. 10:59
2/10 A kérdező kommentje:
Tehát olyat éreztél minta mindjárt megjönne, csak mégsem jött? Ez mitől lehet?
2012. febr. 15. 11:01
3/10 anonim válasza:
Tnapelőtt teszteltem egy pozitívat. Nem terveztük egyáltalán. Már 1 hete késett a menstruációm, és ugyanolyan gyengének éreztem magam, mint az előző terhességem első heteiben. A "megjön érzés" nálam is megvan kb 2 hete folyamatosan.
2012. febr. 15. 11:45
4/10 anonim válasza:
Én múlthét pénteken teszteltem pozitívat, de tüneteim már vannak, mellérzékenység, gyomorsav, gyomorégés, éhségérzet. Ma vagyok egyenlőre tünetmentes. :)
2012. febr. 15. 12:30
5/10 anonim válasza:
Hát ez tényleg érdekes mert elméletileg a nem járhatna tünetekkel a terhesség legalábbis ezt állítja a nőgyógyász.Azonkívül hogy késik a menstruáció.Sok nő észre se veszi ha az van aki meg a falat kaparja olyan görcsei vannak.
2012. febr. 15. 13:14
6/10 anonim válasza:
Én egy hete teszteltem pozit. Has szurka és méhfájdalom volt ,illetve mellfájdalom,de arra nem tudtam alapozni,mert pár hónapja mindig fájt középidőtől. Nálam egy tünet volt mint kiderült ez az lehet. Nem volt 3 napja étvágyam. Pedig előtte kiskoromtól kívánós voltam. Eltelt 1 hét , petezsák is látszódik már :).Mikor meg kellett volna jönnie onnantól 5 napig görcsölgettem,ez elmúlt. Étvágy nem igazán van ,főleg ,hogy semmit se kívánok csak azért eszek mert muszáj.
6 hónapja próbálkoztunk. Most holdkövet használtam és palástfűteát ittam középidőtől.Illetve a doki tanácsát követtük:hogy a menses napjától legyünk együtt a 13-14-15 napon.A legjobb ha addig nem is vagyunk együtt.És a 14 nap után 1 hétig csak két naponta.Mi utána már nem is voltunk együtt,más okból. De így is sikerült. 5-6 hkm :)
2012. febr. 15. 13:41
7/10 anonim válasza:
Én jan.26.-án teszteltem pozitívat.A 2.próbálkozós hónap volt.Se megjön érzés,se görcs,se puffadás(azóta sem),csak a cicim érzékeny,és "nőtt" meg.Már 7 hetes vagyok,most voltam dokinál,van szívhang,növekszik a pici.
2012. febr. 15. 15:26
8/10 anonim válasza:
7-es válaszoló vagyok.3. baba,hőgörbém nincs,ovu tesztet sem használtam.
2012. febr. 15. 15:28
9/10 anonim válasza:
Január 28-án teszteltem pozitívat azóta már UH-n is látszik a kis drága:)
Folyás egyáltalán nem volt!Száraz voltam és vagyok is.Mellem égett mintha leégtem volna a napon.Más tünetem nem volt de bezzeg most...folyamatos hányinger szédelgés stb...
Negyedik babánk október elejére írt ki a doki.,mindegyik babánál ugyan így kezdődött vagyis nekem a legeslegelső feltűnő tünetem a hüvelyi szárazság volt,eltünt a folyás.
2012. febr. 16. 15:33
10/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok lemaradt,hogy se ovu tesztet se hőmérőt nem használtam hál Istennek könnyen teherbe esek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!