Ki tesztelt mostanában pozitívat?
Szia! Tegnap volt a nemvárt napja, de mivel később volt pém, ezért csak holnap kellett volna tesztelnem, de már tegnap nem bírtam magammal.
Tegnap reggel ellőttem egy medi-preget, ez épphogy látható pozitív lett.
Tegnap délben egy walentin-t is elfogyasztottam, ami már határozott pozitívat mutatott.
És mivel nehez hittem el, ezért ma reggel egy discolor is határozott pozitívval győzött meg arról, hogy anya leszek.
Ha érdekel, akkor a görbémet felrakom, bár a mérést már abbahagytam, nehogy egy pici hőleesés esetlegesen elbizonytalanítson, megijesszen.
Tüneteim csak annyi, hogy nagyon fáj a derekam, mintha izomlázas lennék. Hálistennek se görcsök, és semmi mensziszerű tünet.
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Amúgy nekem is pozitív lett a tesztem már 16 hetes kismama vagyok, csak olvasgattam itt a kérdéseket és eszembe jutott hogy megkérdezzem hogy ki tesztelt pozitívat. Amúgy mi sokat vártunk a babára 2 évet, és mikor feladtam spontán sikerült.
Szóval én is egy nagyon boldog kismama vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!