Honnan tudhatom hogy jól bírom az alkoholt? Ha ennyit ittam akkor mennyire?
Az első berugásomkor: barátnőmmel egy üveg fütyülőst, 3 pohár jager abból az egyik nagy pohár volt, egy másik fajta fütyülősből 1 kör, 2 pohár házi pálinkát ami nagyon ütött, valami szar csokilikőrt, egy pohár pezsgő+ egy pohár sör
És semmi hányinger..semmi másnaposság..és jósok baromságot csináltam
Most legutoljára 2 jager, egy pálinka és egy vodka..de nagyon gyorsan egymásután..attól eléggé berúgtam..de most se volt másnaposság se hányás
hát a szilveszteri igen..szerintem elkezdtük olyan 10 küröl és sztem 12 ig ittunk meg ennyit mert emlékszem a tüzijáték után már csak a pezsgőt
a másikat a 2 jager vodka+ pelinka azt meg kb a 2 jagert 10 percen belül egy fél óra szünet és a vodka pálinka egymás után egyszerre
16/l
160 cm vagyok és kb 48 kg
Megittál egy fél üveg Fütyülőst + 3 Jägermeister-t + még egy Fütyülőst + 2 házipáleszt. Ha ezt összeszámoljuk az összesen 49cent rövidital, durván 12feles (4cl). Ha ezt két óra leforgása alatt megittad az azt jelenti, hogy 10 percenként le kellet küldeni egy felest.
Ez azért igen durva akárhogy is nézzük. Én sok nagy ivót ismerek, de aki ennyit meg tudna inni, ilyen rövid idő alatt anélkül hogy széthányja magát, olyat még nem igen láttam. Én személy szerint ha 20 whiskey-t megiszok egy este alatt (8-3ig kb.), akkor az már eléggé határeset, pedig az csak 3decivel több és 5 órával több idő van rá, valamint keverve sincsen. Ja, és nem 48kiló vagyok hanem 95...
"Enyhítő körülményként" fel lehet hozni, hogy a Fütyülős csak 30%-os, viszont ezt nagyban ellensúlyozza, hogy elég jól keverted az italokat, kommersz is volt közte és ráadásnak ott volt még a pezsgő és sör is.
Végeredményben ez eléggé képtelenségnek hangzik, de azért érdekes lehet megnézni egy ilyen akciót élőben. :D
jó igy leirva soknak túnik de annyira nem volt ám az..ja hát a pálinka az sztem mind mi ittuk meg ..meg a jager is sok volt ja ..csokilikőr az szörnyü volt..a második fütyiből meg csak egy feles volt..egy pohát pezsgő..a sörből meg csak egy kicsit ittam
de igazából mégcsak be se rúgtam annyira vagyiks csak kicsit szédültem meg hülyeségeket beszéltem aztán annyi:) és semmi másnaposság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!