Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan tudnám ezt elérni?...

Hogyan tudnám ezt elérni? (Barátnőm leitatása)

Figyelt kérdés
Barátnőmmel megyünk pénteken bulizni és ő szeretné leinni magát, én viszont nem. Ezért azt találtam ki, hogy úgy csinálok mintha énis alkoholt innék miközben nem is. Hogyan tudnám ezt kivitelezni? Segítseteeek.:$
2012. dec. 25. 22:42
 1/10 Bartagabee válasza:
100%

Miért nem mondod inkább neki, hogy nem akarod leinni magad?

Mindíg az egyenes út a legrövidebb.

2012. dec. 25. 23:05
 2/10 isshosenkin válasza:
56%

Elmindom, de légy tisztában a következmnyekkel:-)

aki másnak a védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre, vagy fajtalanságra használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A válasz:

Mindig te vigyél neki piát... a sajátodba ne legyen alkohol, az övébe legyen.

pl..whiskey kóla az övébe, a tiedbe csak kóla.

úgyanígy..fanta narancs..boroskóla...stb..

2012. dec. 25. 23:07
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, éppen bulit csináltunk. Nem akartuk elmondani olyan korán a barátoknak, hogy mi a helyzet. Mindenki fehér bort és pálinkát ivott. Én előre bekészítettem egy eldugott sarokba szűrt szőlőlevet és azt ittam boros pohárból. Mindenkivel koccintgattam, vihogtam néha, mint egy részeg, sőt vizet is ittam pálinkás pohárból. Mikor megittam még meg is rázkódtam, hogy "húúú, de erős". A többiek hamar berúgtak, így senki sem vette észre, hogy józan vagyok. Néha énekeltem velük, megy hülyéskedtem kicsit, hogy ne legyen feltűnő.
2012. dec. 25. 23:12
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Simán tudod mímelni az ivást. Aztán kiöntöd v. kicseréled a pohárt egy üresre. Tök egyszerű.
2012. dec. 25. 23:12
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Mi olyan bonyolult abban, hogy elmond neki, nem akarsz inni? Ennyi lenne, nem kellene hazudnod, vagy trükköznöd.
2012. dec. 26. 00:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Barátnőd leitatása?:DDD Én vagy megmondom a haveroknak az elején hogy nem iszok, mivel másnap szeretnék valamit kezdeni magammal, vagy mint ahogy előttem is irták valami kevertet iszok, és gyengébbre csinálom hogy ne rugjak be.
2012. dec. 26. 04:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagy tiszteletlenség, úgy is mondhatnám, suttyó bunkó senki parasztok csinálnak ilyet!

Ha valakivel, bárkivel elmész inni, (pláne barátnő) nem szabad átbaszni, hogy elhiteted vele hogy te is iszol.

Az ilyen "embereket" durván ki szokták közösíteni minden társaságból, jogosan. Úribb társaságban jól el is verik az ilyen alattomos kisp.öcsöket, mint jégeső a libafost, csak hogy biztos tanuljon belőle.

Ez az egyik legalapvetőbb piázási etikett!

Ha nem akarsz inni, mondd meg neki.

Ez ezen az egy módon működik normál emberek között.

2012. dec. 26. 05:09
 8/10 anonim válasza:
Bocsi az offért, de pl ha nálam van valami pia, előfordul, hogy kikapják a kezemből, és beleisznak, vagy ha odajön valaki, megkínálom, mert mi mindent közösbe dobunk. Azt a helyzetet képzeljétek el, hogy valaki lehúzza a vizet, meg a sima colát azzal a tudattal, hogy alkohol van benne. xD
2012. dec. 26. 10:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Annyit azért hozzáfűznék, hogy LÁNY vagyok.. és a legjobb barátnőmről van szó.
2012. dec. 26. 14:16
 10/10 isshosenkin válasza:

Légy őszinte.Mondd azt, hogy vkinek észnél is kell lenni, így inkább nem innál alkoholt...de ő nyugodtan ihat...

Nem kell itt taktikázni, de azt remélem tudod, hogy lányként is büntetik a nemi erőszakot:-)

2012. dec. 26. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!