Likőrt szeretnék készíteni. Tejszínt kell beletenni. Tudom, hogy hülye lesz a kérdés, de főzőtejszín vagy habtejszín kell bele?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 11:43
1/12 anonim válasza:
Szerintem jó lehet a főző is, mert nem fogod habosítani.
3/12 A kérdező kommentje:
a tejszínhabnál nem verném fel tejszínnek,csak úgy folyósan,csak tök rossz,hogy nem tudják odaírni.
2012. nov. 29. 11:57
4/12 A kérdező kommentje:
mindegy?akkor szuper
2012. nov. 29. 11:57
5/12 anonim válasza:
Legtutibb az OK zacskóstejszín.
7/12 anonim válasza:
A habtejszín jobb mindenbe ;)
A különbség az, hogy a főzőtejszín alacsonyabb zsírtartalmú, plusz több adalékanyag van benne. De főzéshez még elmegy, viszont habot már vagy egyáltalán nem tudsz verni belőle, vagy nem olyan minőségűt.
Likőrbe mehet bármelyik, de habtejszínnel krémesebb lesz.
8/12 anonim válasza:
Mindegy, de arra figyelj, hogy hosszantartós tejszín legyen, mert a sima megromlik 1 hét alatt és dobhatod ki a likőrt.
9/12 anonim válasza:
A főzőtejszín sűrű!Habtejszín kell bele!
10/12 anonim válasza:
Habtejszínnel sokkal finomabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!