Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokimázhoz habtejszín, vagy...

Csokimázhoz habtejszín, vagy főzőtejszín kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék fehércsoki és tejcsoki mázat készíteni, de nem tudom, hogy a megolvasztott csokihoz milyen tejszínt tegyek?

Köszönöm!


2012. ápr. 7. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
leginkább semmilyet ha azt akarod, hogy meg is keményedjen a máz. Egy kis vaj kell bele
2012. ápr. 7. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Épp azt szeretném, ha nem törne annyira a máz, ezért gondoltam, hogy teszek bele tejszínt - a vajtól nekem szemcsés lesz a máz , főleg a fehércsoki.
2012. ápr. 7. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
72%

akkor lesz szemcsés, ha túlmelegíted. csináld vízgőz felett,olvaszd ki a vajat és a csokit és kézi habverővel jólkeverd ki.

Ha tejszínt teszel bele folyós lesz. megpróbálhatod, de akkor habtejszínnel,annak nagyobb a zsírtartalma. A zsírtartalom kell a rugalmassághoz

2012. ápr. 7. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!