Csokimázhoz habtejszín, vagy főzőtejszín kell?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék fehércsoki és tejcsoki mázat készíteni, de nem tudom, hogy a megolvasztott csokihoz milyen tejszínt tegyek?
Köszönöm!
2012. ápr. 7. 11:10
1/3 anonim válasza:
leginkább semmilyet ha azt akarod, hogy meg is keményedjen a máz. Egy kis vaj kell bele
2/3 A kérdező kommentje:
Épp azt szeretném, ha nem törne annyira a máz, ezért gondoltam, hogy teszek bele tejszínt - a vajtól nekem szemcsés lesz a máz , főleg a fehércsoki.
2012. ápr. 7. 11:21
3/3 anonim válasza:
akkor lesz szemcsés, ha túlmelegíted. csináld vízgőz felett,olvaszd ki a vajat és a csokit és kézi habverővel jólkeverd ki.
Ha tejszínt teszel bele folyós lesz. megpróbálhatod, de akkor habtejszínnel,annak nagyobb a zsírtartalma. A zsírtartalom kell a rugalmassághoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!