Miért van ez? Esetleg valaki hasonló cipőben?
Eléggé jellegzetes dologra lettem figyelmes.Világ közhelye,de amikor beborozok másnap rosszul vagyok.Ebben csak az az érdekes,hogy nem akkor hanem másnap.Tehát beborozok nem is érzem(!) hogy gond lenne hazajövök és arra kelek hogy szétrobban a fejem.A másnaposság semmilyen más jelét nem tapasztalom csak ezt a jellegzetes migrénes agyérgörcsös fejfájást. Először még nem is gondoltam a borra,orvoshoz is mentem aki olyanokat mondott hogy ha sűrűbben jelentkezik akkor neurológia meg stb.Az biztos hogy innentől kerülöm a bort mert ez a reakció napokig tart és extra érzékeny vagyok rá.Nem akarok túlozni bármilyen rövidből megiszom tisztességes emberi mennyiséget,és másnap tudom mi bajom van(tehát nem csak kizárólag a fejem fáj.De ez elég ijesztő. Múlt héten konkrétan a vasárnap hajnali Rosé-hosszú kergetett orvoshoz(!) kedden(!).Tegnap megint azt ittunk ma megint fáj a fejem. Egy szónak is száz a vége:
Normális ez?Van még valaki így? Mitől lehet?
Nekem a fehérbortól és a pezsgőtől fáj a fejem, így azokat nem is iszom.
Amúgy meg sokat számít az is, hogy milyen minőségű italt iszol.
Amíg fiatal voltam mindent megittam, kis túlzással még a lábvizet is, de azóta inkább kevesebbet, viszont minőségi piákat veszek (valódi pálinka, minőségi bor, átlagos, vagy márkásabb sör, stb...), mert semmi értelme 2 napig haldokolni egy-egy buli után.
Semmiféle teszkós szar, meg kannás bor, meg hasonló mérgező cuccok!
12-17 23:18
A kolaval van a baj, nem a whisky-vel. :)
Minek keversz egy minosegi italt kolaval? Csak elrontod vele.
Se (jo) bort, se whisky-t nem szabadna engedni kolval inni.
Buntetojogi kategoriaba kene sorolni mindkettot "kulturbarbarsag" neven. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!