Esetleg valami hasonló?
Sziasztok!
Ma "kínomban" muszáj volt kinyitnom a hűtőt. :D És igen, beindult a gépezet. Találtam mustárt /mustárat? :D/, sajtot, kukoricát, sonkát meg kenyeret. Meg azt a piros izét, ami állítólag paradicsomból van, csak nem jut eszembe a neve. :D És nincs kedvem rákeresni. :)
Eddig azt hittem a sajtot nem szeretem, de kiderült, hogy igen. :P
Na, tehát ezt tákoltam össze:
1. fázis
- Kiszedjük a felszeletelt kenyeret a frissességét biztosító csomagolásból. ;)
2. fázis
- A hűtőből elővarázsoljuk /szigorúan csak akkor, ha EGYEDÜL vagyunk, egyébként kérjünk meg valakit, hogy csináljon rántottát, stb. Én feltételezem, hogy senki nem tudja kezelni ezeket a konyhai eszközöket, ha tévedek akkor bocsi. Csak magamból indulok ki. :)/ az alábbiakat.: mustár, az a paradicsom jellegű izé-bizé, sonka, vagy bármi más, kukorica, sajt.
FIGYELEM
Az első és a második fázis szabadon felcserélhető!
3. fázis
- A kenyeret megkenjük mustárral. De csak vékonyan.
FIGYELEM
A harmadik fázist kilehet hagyni, legalábbis én kifogom legközelebb. ;) Egyrészt sok idő, másrészt nem dobja fel annyira.
4. fázis
- Ráhelyezzük a sonkát, vagy bármi mást a mustárral vékonyan megkent kenyeret. Ezután, közben válthatunk számot a Media Playerben is. Mert tegyük fel, már 5-6 perce ügyködünk. És, mint írtam csak akkor csináljuk ezt, ha egyedül vagyunk, és az éhhalál fenyeget, tehát üvölt/het a zene. /Ajánlom a Road-tól a Ne mondd c számot./
5. fázis
- Kukorica szemeket rakunk a sonkára. Ne egyesével... ;)
6. fázis
- SZIGORÚAN a sajt legyen legfelül, tehát utoljára reszeljük rá a kívánt mennyiséget. Ne többet, ne kevesebbet.
7. fázis
- Be a sütőbe, vagy bárhova. Én mikróban csináltam grilles módban. A sütőt valahogy nem mertem kipróbálni. :)
8. fázis
- Ízlés szerint rakunk rá olyan paradicsomos piros izét, aminek még mindig nem jut az eszembe a neve. De már úgysem írnám át, ha az eszembe is jutna. :D
Ti tudtok valami hasonló "receptet"? :) Csak a mikrót kelljen használni. :D
Tisztelettel,
16/F
úristen, 43 éve élek de ilyen bonyolultan még nem írta le nekem senki a melegszendvics elkészítési utasítóját, nos gyerekek: csak szabályszerűen! SZIGORÚAN a leírtak alapján szabad melegszendvicset csinálni!
Amúgy a paradicsomos piros cucc neve Ketchup, vagy Piros-arany (ami megjegyzem nem tartalmaz aranyat a gyengébbek kedvérért(pl.: "kérdés" kiírója))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!