Az absint-nak milyen íze van?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 21:31
1/16 anonim válasza:
Hát..negró cukorkához hasonlít..elég erős.
2/16 anonim válasza:
Nagyon fincsi, negrós.
Pont olyan mintha negrót szopogatnál, csak közbe kicsit mar.
3/16 anonim válasza:
olyan mentolos-csípős, legjobban így tudnám jellemezni, bár még csak zöld abszintot ittam...
4/16 anonim válasza:
Láttad a tegnapi filmben??? :D Én is szeretném megkóstólni. :D
6/16 anonim válasza:
Az abszint (absinthe) egy alkoholtartalmú ital, mely főleg fehér ürömből, ánizsból és édesköményből készül. A smaragdzöld folyadék általában rendkívül magas (50%-nál több) alkoholtartalmú és kesernyés ízű. Ebből kifolyólag vízzel hígítva és cukor hozzáadásával fogyasztják.
7/16 anonim válasza:
keserű, egyszer ittam egy kortyot, azt hittem ott halok meg xD
8/16 anonim válasza:
s tényleg lehet ilyet inni? és gyorsan az ember fejébe száll? vagy csak túlzott a film..
9/16 anonim válasza:
megkérdezhetem hogy milyen filmben volt?
absint olyan mint a negró és a kalinka keveréke szerintem
10/16 anonim válasza:
Ánizsos, mentolos, és nagyon erős. Nekem majd leégett a szám, és éreztem az útját a gyomromig. Nem véletlenül mondják, hogy fertőtlenítő. :D De amúgy finom szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!