Mi a trükkje hogy foggal sörösüvegkupakot pattintson le vki?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 18:34
1/13 anonim válasza:
40-es IQ, minimális gondozási képesség, fogorvos a csláadban,aki ingyen dolgozik.
3/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hogy csinálják. Egy 17 éves szlovák lány is lepattintotta a fogával, a két szemem előtt! Hihetetlen...
4/13 anonim válasza:
Fiatalon én is megtudtam csinálni, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg nem tesz jót a fognak, ezért felhagytam vele..
5/13 anonim válasza:
Amúgy nem kell trükk hozzá, fogod és úgy csinálsz mintha a fogad lenne a bontó..
6/13 anonim válasza:
Lazítsd meg előtte a kupakot...
7/13 anonim válasza:
Miért vennéd a szádba azt amit akárki összefogdoshatott?
Rakd oda valami kemény anyag széléhez, és csapj rá tenyérrel, ugyanaz.
Az üveges sör egyébként is átbszás, feltalálták már a pet palackot, nem a 80-as években vagyunk!
8/13 anonim válasza:
Jóhogymárnem a kólát is szódásballonban veszed...
9/13 anonim válasza:
miért lenne átbaszás? én nagyon szeretem, hangulatosabb mint a dobozos, vagy a műanyag...
10/13 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!