Találtam a pince legmélyén egy 20 éves 97%-os etil alkoholt. Amibe tényleg az van, nem pálinka vagy ilyenek. Kérdésem hogy hova önthetem ki ahol nem robban fel vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
Nyílván meginni nem akarom.júl. 28. 08:00
1/23 anonim válasza:
Miért akarod elönteni?A 96%-os alkohol már szinte ritkaságnak számít manapság...Csinálhatsz belőle mondjuk likőr.
2/23 anonim válasza:
*
Vagy csak szimplán hígítod.Narancslével vagy bármilyen gyümölcslével.Jó az úgy is.
4/23 anonim válasza:
Locsold egy köteg húszezresre, mielőtt rádobod a zippót
7/23 anonim válasza:
Hátha begurul egy csikk egy közeli aknafedél akasztófuratán :)
8/23 anonim válasza:
Lefolyó. Vagy tűzgyújtáshoz elhasználhatod. Semmi esetre se idd meg (se likőrként, se naranccsal, se máshogy), mert benzol van benne.
9/23 anonim válasza:
8
Az miért lenne benne?Azt írta etanolra lelt.És régen lehetett is kapni 96%-os tiszta szeszt.Amiből készítettek is jó páran likőrt.Magam is ittam abból készült italt...A kérdésben nem denaturált szeszről van szó. Ha mégis azt talált a kérdező,akkor nyilván azt ne igya meg.De nem azt írta.
10/23 A kérdező kommentje:
kiöntöm a fűbe és kész !
júl. 28. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!