Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Megittam mérgemben húzóra egy...

Megittam mérgemben húzóra egy üveg pálinkát, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Néztem a német magyar meccset és annyira felidegesítettem magam rajta, hogy a sör mellé levettem a szekrény tetejéről a néhány éve érlelt alma pálinkát és akkorát húztam rajta, hogy majdnem az egész üveg kiürült.

Most egy jó ideje szédülök, alig bírok egyenesen menni. Mit tegyek? Hányni nem kell, nem is fogok. Ittam már egy csomó vizet azóta és pisiltem is.

jún. 19. 22:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
akkor már nem élnél :D
jún. 19. 22:42
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Várd meg, hogy túléled-e az éjszakát. Ha nem, azonnal tárcsázd a 112-t!
jún. 19. 22:58
 3/17 A kérdező kommentje:
Miért ne élném túl! Nem olyan sok volt az
jún. 19. 23:01
 4/17 anonim válasza:
69%
Igyál még
jún. 19. 23:07
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem kell
jún. 19. 23:13
 6/17 anonim ***** válasza:
17%

"akkor már nem élnél :D"

Fiatalon nekem is ment 1 üveg, bár nem húzóra. Itt filmszakadás lett volna, vagy kiokádom. Persze manapság 2 feles és végem.

jún. 19. 23:15
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Kamu!

Egy mondatot nem bírnál helyesen leírni ilyen állapotban. Ha így figyelsz a vesszőkre, ékezetekre akkor kutya bajod!

jún. 19. 23:25
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
megivott egy tusket es ennyi volt szerintem.
jún. 19. 23:38
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem volt sok vagy egy üveg volt. Ha megvolt a fel liter akkor legjobb ha kihivod magadra a kentot mig magadnál vagy
jún. 19. 23:39
 10/17 anonim ***** válasza:
60%
De gáz a kérdező!
jún. 20. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!